Mobilizare generală. ”Noi suntem la muncă pentru voi! Voi stați acasă pentru noi!”

Mobilizare generală. ”Noi suntem la muncă pentru voi! Voi stați acasă pentru noi!”

E mobilizare generală din partea instituțiilor statului. Polițiști, jandarmi, medici,  le cer oamenilor să dea dovadă de responsabilitate și să țină cont de recomandările făcute de conducătorii țării.

”Noi suntem în stradă pentru voi, voi stați în casă pentru noi”, au notat în descrierea unei fotografii trei polițiști de la Rutieră care s-au fotografiat cu măști pe figură și mesajul printat pe o coală A4, în fața Arcului de Triumf, în București.

Medicii din Timișoara au lansat un apel similar. S- viralizat o fotografie realizată de nouă din tinerii care salvează zilnic vieți la Cinica ATI a Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara. În numai câteva ore imaginea a fost distribuită de sute de ori.,

Ne puteți urmări și pe Google News

”STAȚI ACASĂ! NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!”, au scris medicii și rezidenții de la ATI Timișoara. Și au completat postarea cu o listă de nouă recomandări extrem de utile pentru prevenirea infecției cu COVID-19 (coronavirus). Între acestea, unele de igienă personală și a spațiilor în care oamenii își desfășoară activitatea.

Nu în ultimul rând, medicii atrag atenția: ”Apelați 112, dacă aveți febră, tuse sau dificultăți în respirație și ați călătorit în zone afectate de COVID-19 sau ați intrat în contact cu o persoană suspectată de infecție cu COVID-19! Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului!”