Cine ne apără de coronavirus?! Șefa DSP Timiș, momente penibile în fața presei. VIDEO

Cine ne apără de coronavirus?! Șefa DSP Timiș, momente penibile în fața presei. VIDEO

Jurnalista Denise Rifai comentează prestația șefei DSP Timiș, Cornelia Cismaș Malac, care nu a reușit să ofere detalii despre apariția primului caz de infestare cu coronavirus.

După cum oricine poate vedea într-o înregistrare video, șefa DSP are mari probleme de exprimare și nu reușește să explice coerent, într-o frază, despre ce este vorba.

Într-o postare pe Facebook, Denise Rifai s-a arătat indignată de deficiențele de comunicare ale Cornelia Cismaș Malac, exprimându-și speranța că aceasta va fi destituită după gafele comise.

„Doamna încearcă de nenumărate ori să facă un anunț important despre un bolnav cu coronavirus. Problema e ca Nu reușește. După deja câteva încercări Nereușite, după ce cere un pahar cu apă și se plânge că e obosita rrrrău și reclamă și că o Irită lumina camerelor de luat vederi, Doamna nu poate lega o frază! Ce caută femeia asta într o astfel de funcție??? Ce salariu are ?????? Păi dacă nu poate vorbi în primul rand - căci doamna de fapt se străduia să recite o poezie din care uită cuvinte și tot cerea să o ia de la capăt - cum poate să conducă o institutie a statului român????”, a postat Denise Rifai.

Jurnalista a comparat-o pe șefa DSP Timiș cu fostul premier Viorica Dăncilă și a precizat că aceasta nu reușește să vorbească pe subiect deoarece nu îl cunoaște și că a învățat pe dinafară câteva fraze pe care nu reușește să le recite:

„Nu există Emotivă. Exista om care nu cunoaște subiectul și care «tocește» niște idei pe care le uită. Altfel, doamna pare o damă bine și înfiptă bine de tot !!!! Adică sunt sigură că atunci când e cazul are glasul suficient de articulat si de subțire! Ce e Fabulos, e că Doamna Nu e la prima abatere !!!!! De unde deducem clar că cineva are mare plăcere să o știe Doamna Director. :))))”

Cornelia Malac a susținut, pe 28 februarie, o declarație de presă privind apariția primului caz de coronavirus în Timișoara, o tânără de 38 de ani, care fusese în Italia, însă șefa DSP a avut probleme în a le oferi detalii. Înregistrarea cu bâlbele șefei DSP au ajuns pe rețelele de socializare și au stârnit comentarii dintre cele mai acide:

„Dacă asta-i comunicarea, nici nu vreau să știu care sunt măsurile...”; „Pentru unii, autoizolarea nu e de ajuns. Covid 19 or not”; „Aș folosi toate emoticoanele posibile, dar am lăsat doar haha-ul”.

Nu este prima oară când șefa DSP Timiș este pusă într-o asemenea postură, nereușind să dea explicații legate despre activitatea sa. În 2019, a avut o atitudine similar când a fost nevoită ofere detalii despre modul în care instituția pe care o coordonează s-a implicat în gestionarea cazului celor trei persoane, între care doi copii, care au murit după o acţiune de deratizare într-un bloc din Timișoara.

Ne puteți urmări și pe Google News