Grecii nu l-au uitat pe Lucescu Jr. Ce premiu a primit antrenorul românul la Atena

Grecii nu l-au uitat pe Lucescu Jr. Ce premiu a primit antrenorul românul la Atena Sursa foto: Arhiva EvZ

După jumătate de an de la rezilierea contractului cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (50 de ani) a fost din nou în atenția grecilor.

Răzvan Lucescu nu a fost uitat de PAOK, echipă pe care a reușit să facă din nou campioană a Greciei, după o pauză de trei decenii. Chiar dacă a plecat după o ceartă cu patronul Ivan Savvidis, antrenorul român a primit un premiu la început de 2020 din partea clubului din Salonic.

Lucescu Jr. a fost desemnat, marți, la Atena, antrenorul sezonului 2018 – 2019 în superliga din Grecia, iar distincția a primit-o de la Nova Sport, televiziunea care transmite meciurile din campionatul grec.

Răzvan Lucescu a avut un sezon de vis la PAOK, câștigând eventul cu trupa din Salonic. La formația patronată de Ivan Savvidis a stat pe bancă în 97 de meciuri, a bifat 68 de victorii, 12 remize și 14 înfrângeri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, Lucescu Jr. este antrenorul trupei saudite Al-Hilal, iar în noiembrie 2019, a obținut primul titlu continental, câștigând Liga Campionilor Asiei cu această echipă.