Atacul Hooligans. Conducerea clubului Manchester United sub teroare

Atacul Hooligans. Conducerea clubului Manchester United sub teroare

„Fanii” clubului de fotbal Manchester United au protestat, marți seara, în faţa casei vicepreşedintelui Ed Woodward, pe care îl consideră vinovat pentru rezultatele echipei, pictând-o cu graffiti.

Ultrașii, toți mascaţi, care făceau parte dintr-un grup mai mare de fani au lansat şi petarde fumigene în direcţia casei oficialului englez.

Clubul Manchester United a transmis, prin intermediul unui comunicat, că poliţia din Manchester încearcă să identifice autorii acestor acte.

„Noi ştim că lumea fotbalului va fi alături de noi, în timp ce poliţia a deschis o anchetă după aceste acte injuste”, se arată în mesajul „Diavolilor Roşii”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Orice persoană care se va face vinovată de acte criminale sau că a încălcat proprietatea va fi interzisă pe viaţă pe stadion de către clubul nostru şi va fi acţionată în judecată. Una este ca suporterii să-şi exprime opinia, iar alta este să cauzeze pagube şi să pună în pericol viaţa altuia. Este de neiertat”, a avertizat clubul.

În prezent, Manchester United ocupă locul 5 în clasamentul Premier League cu 34 puncte, cu 33 mai puţine decât liderul Liverpool.

Fanii le reproşează conducătorilor că primează rezultatele financiare în detrimentul celor sportive, renunţând să achiziţioneze jucători de valoare.