Caz șocant în Rusia: doi copii s-au jucat de-a mama și de-a tata și le-a ieșit

Caz șocant în Rusia: doi copii s-au jucat de-a mama și de-a tata și le-a ieșit

Joaca cu mașinuțele și păpușile nu mai e la modă. Doi copii de 10 și 13 ani s-au jucat de-a mama și de-a tata, și le-a ieșit. Darya, 13 ani,  și Ivan,10 ani, au devenit părinți. Fetița e însărcinată în opt săptămâni. Povestea are loc în Rusia, iar cei doi părinți minori au apărut, în week-end la un canal de televiziune unde și-au spus povestea. 

Cei doi copii din Rusia care urmează să devină părinți, au spus că s-au cunoscut în urmă cu un an și că între ei a fost dragoste la prima vedere.

În acest moment se dezbate dacă băiatul de numai 10 ani  poate fi, într-adevăr, tatăl copiulului. Puștiul e sincer. Zice că i-a oferit fetei trandafiri la prima întâlnire și că sigur el e tatăl copilului. Momentan nu se poate face test ADN.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-ne de mâini și să ne sărutăm”, a povestit fata de 13 ani. Tot ea a povestit că a fost ideea băiețelului să se închidă în camera  lui și să se comporte ca niște adulți îndrăgostiți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, și mama lui Ivan a spus că ea îl crede pe fiul ei când acesta spune că este tatăl copilului pe care îl va naște Darya, la 13 ani.

Sursa: Antena 1