O pensionară din România a dat lovitura. A devenit milionară peste noapte

O pensionară din România a dat lovitura. A devenit milionară peste noapte

După zece ani în care a jucat aceleși numere la loto, o femeie din Satu Mare a dat lovitura la 6/49. Intuiția care i-a schimbat destinul a fost o mișcare de ultimă oră: a schimbat două numere care i-au adus un câștig fabulos, de peste 4,8 milioane de euro.

La mai bine de două săptămâni după anunțarea celui mai mare câștig din 2019, Loteria Română a anunțat că fericitul câștigător al marelui premiu de peste 4,8 milioane de euro este o femeie. Doamna, o femeie simplă din Satu Mare, și-a ridicat, luni, câștigul.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani, pensionară, din Satu Mare. Femeia spune că joacă de peste 10 ani la loto. La extragerea din 22 decembrie, cu o variantă simplă, pe care a plătit 14,5 lei, a câștigat 22,9 milioane de lei. După impozitare, din cei 4,8 milioane de euro va mai rămâne cu 3,61 de milioane.

Este cel mai mare premiu câștigat la Loteria Română în 2019.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cine nu joacă, nu câștigă! Baftă pentru toți!” – este mesajul pe care femeia l-a transmis jucătorilor.

Femeia spune că a jucat întotdeauna aceleași numere pe o singură variantă simplă, dar că pentru extragerea din 22 decembrie 2019 a schimbat două dintre numerele pe care le juca constant și a jucat două variante simple în loc de una. A primit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun. Soțul ei este un simplu muncitor care a și renunțat la serviciu după aflarea veștii.

Numerele câștigătoare au fost 9, 39, 16, 3, 44, 24.