Mama Luizei s-a dus la Cotroceni. „Ăsta este strigătul meu de disperare"

Mama Luizei s-a dus la Cotroceni. „Ăsta este strigătul meu de disperare"

Mama şi bunicul Luizei Melencu vor fi primiţi, vineri, de consilierul prezidenţial Andrei Muraru.Ei au dorit să ceară ajutor preşedintelui Iohannis pentru a afla adevărul despre dispariţia Luizei.

Mama Luizei a dorit iniţial să vorbească personal cu preşedintele Iohannis, „de la om la om", despre acest caz.

„Ăsta a fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe şi sunt fără răspuns. Ca preşedinte al ţării, cred că domnia sa ar putea să se implice. Eu aş fi vrut personal să vorbesc. Suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Aş fi vrut personal - de la om la om - să vorbim cu dânsul. (...) Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz, ăsta este strigătul meu de disperare", a declarat mama Luizei Melencu la intrarea în Palatul Cotroceni.

Întrebată despre complicele lui Gheorghe Dincă, Melencu a răspuns:

Ne puteți urmări și pe Google News

„A fost o manipulare, asta e părerea mea. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă, dar ţinând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmaţia că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânşii probabil au găsit complicele nepotrivit", potrivit antena3.ro