Incident șocant la școală. A venit cu un cuțit și a rănit un alt elev. Poliția a acționat

Incident șocant la școală. A venit cu un cuțit și a rănit un alt elev. Poliția a acționat

Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Poliția cercetează un incident petrecut într-o școală din oraș, unde un elev l-a înțepat pe un coleg cu un obiect ascuțit, după ce s-ar fi certat din cauza unor jocuri video online. Victima este în afara pericolului, nu a necesitat spitalizare.

Incidentul a avut loc, astăzi, la Școala Gimnazială nr 5 "Nicolae Iorga" din Constanța. În urma unui conflict, un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un coleg cu un obiect ascutit. Este vorba de un cuțit mic de bucătărie, spune șeful ISJ Constanța, Mihai Sorin, în urma primelor cercetări.

Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean de Urgență Constanța. “Este rănit ușor, nu a necesitat spitalizare”, potrivit inspectorului școlar general. Cazul a fost preluat , spre cercetare, de către polițiștii Secției 1. La rândul ei, directoarea școlii întocmește un raport pentru ISJ, care va demara o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Inspectorul general al ISJ Constanța, Mihai Sorin, a precizat că, mâine, într-o conferință de presă, va prezenta toate informațiile adunate în urma cercetărilor.

Incidentul este confirmat și de IPJ Constanța, printr-un comunicat de presă

Ne puteți urmări și pe Google News

“Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii.

Minorul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță, iar în urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Infracțiunile  de care se face vinovat agresorul se pedepsesc cu închisoare, de la 6 luni la 5 ani, sau cu amendă”.