Ce vor să facă avocaţii cu proprietatea lui Jeffrey Epstein de 577 de milioane de dolari

Ce vor să facă avocaţii cu proprietatea lui Jeffrey Epstein de 577 de milioane de dolari

Avocaţii proprietăţii lui Jeffrey, de 577 de milioane de dolari, vor să înceapă un „program de soluționare a creanțelor” pentru a plăti acuzatorii.

Doar că se confruntă cu rezistența avocaților victimelor care încă vor să dea în judecată proprietatea pentru traumele suferite de victime.

Un avocat al moșiei lui Jeffrey Epstein a dezvăluit că va detalia un program de soluționare a cererilor la o instanță din Insulele Virgine americane. Epstein își depusese testamentul pe teritoriul SUA înainte de a-și lua viața, potrivit examinatorului medical din New York, într-o celulă de închisoare din Manhattan, în august.

Pedofilul condamnat găsit spânzurat aștepta un proces pentru acuzații de trafic de copii

Teoreticienii conspirației se întreabă dacă s-a omorât cu adevărat. Totuși, aceste provocări nu au oprit formularea proceselor în legătură cu moșia. Aşadar, femeile care-l acuză pe Epstein de abuz sexual încă vor să depună cereri împotriva moșiei, în valoare de 577 milioane de dolari, spun avocații.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocata Roberta Kaplan, care reprezintă o victima a lui Epstein, potrivit e-mailurilor depuse în instanță, a spus că orice fel de soluționare, „până la urmă, este o stradă cu două sensuri”. Kaplan s-a plâns, spunând că este „uimitor” faptul că avocații moșiei ar fi depus planul în Insulele Virgine fără să discute mai întâi despre program. „De fapt, se simte ca o continuare a crimelor și abuzurilor sale după moartea sa”, a mai spus avocata citată de Daily Mail.