Manifeste impotriva rromilor, in Italia

Manifeste impotriva rromilor, in Italia

Pliante, care indeamna la "razboi" impotriva persoanelor de etnie rroma, au fost afisate astazi in locuri publice, la Vicenza.

"Deschideti ochii. In ultima vreme, persoane fara demnitate distrug grav Italia: razboiul a fost declansat", se poate citi pe pliantele semnate "Rebelii" si distribuite in diferite cartiere ale orasului, potrivit emisiunii informative Tgcom.

Mesajul este tiparit deasupra unei fotografii care infatiseaza un grup de rromi, printre care femei si copii care rad.             Pliantele au fost lipite pe stalpii de iluminat public, ca si pe zidurile cladirilor din oras.

De asemenea, o miscare politica intaliana de extrema dreapta, Forza Nuova, a avertizat sambata autoritatile din Genova ca "daca in zece zile nu vor fi evacuate doua tabere de rromi, va adopta masuri in acest sens".

"Incepand de astazi, activistii nostri si toti italienii sunt autorizti moral sa foloseasca metode care merg dincolo de simplele proteste, pentru a-si apara proprii compatrioti. Vai de cei care se vor atinge de femeile noastre!", se preciza in comunicatul remis de Forza Nuova.

Cititi si "Opriti atacurile antiromanesti!"!

 

Ne puteți urmări și pe Google News