Nora lui Bin Laden, o bunica englezoaica

Nora lui Bin Laden, o bunica englezoaica

O englezoaica de 51 de ani a dezvaluind ca este casatorita cu Omar bin Laden, unul dintre fiii teroristului nr. 1 al lumii, Osama bin Laden.

Jane Felix-Browne, fost consilier local in Cheshire (vestul Angliei), l-a cunoscut pe Omar bin Laden anul trecut, in Egipt, cei doi casatorindu-se in aprilie.

Ceremoniile au avut loc dupa ritualul islamic, in Egipt si in Arabia Saudita. „M-am maritat cu barbatul de care m-am indragostit. A fost o iubire ca in basme”, a marturisit Jane Felix-Browne.

Omar bin Laden este cel de-al patrulea nascut al liderului retelei al-Qaida si are doar 27 de ani. Jane spune despre sotul ei ca este „tacut si bun”.

„Sper ca oamenii sa nu ma judece prea aspru. M-am casatorit cu fiul, nu cu tatal”, a spus Jane Felix-Browne, citata de cotidianul britanic „The Times”.

Al saselea sot Femeia a mai fost maritata de cinci ori, are trei copii si cinci nepoti. In toamna lui 2006, ea se trata de scleroza multipla in Egipt, iar Omar bin Laden a vazut-o pentru prima data cand se plimba calare prin zona Marii Piramide de la Gizeh.

Anterior insa, femeia cunoscuse mai multi membri ai familiei bin Laden deoarece primul ei sot, cu care s-a maritat la 16 ani, era saudit. Ea spune ca este posibil sa fi facut cunostinta si cu Osama bin Laden, la o petrecere desfasurata in capitala Marii Britanii, acum aproximativ 30 de ani.

Jane nu este singura nevasta a fiului celui mai cautat terorist din lume. Omar bin Laden mai are o sotie si un copil in varsta de 2 ani. In prezent, el lucreaza ca negustor de fier vechi in orasul saudit Jedda si, potrivit femeii, nu si-a mai vazut tatal din 2000, cand a petrecut alaturi de el o perioada de timp in Afganistan. Ea spera ca Omar bin Laden va putea veni curand in Marea Britanie.

Ne puteți urmări și pe Google News