Crystal Harris și-a revenit greu după moartea patronului Playboy Hugh Hefner

Crystal Harris și-a revenit greu după moartea patronului Playboy Hugh Hefner

Când magnatul Playboy, Hugh Hefner, a murit, la vârsta de 91 de ani, era căsătorit de cinci ani cu Crystal Harris, o femeie cu 60 de ani mai tânără decât el.

Din cauza diferenței de vârstă care exista între cei doi, mulți s-au îndoit de relația lor, chiar și după moartea acestuia. Harris a susținut, însă, că a făcut acel pas din dragoste. „Am simțit cât de mult mă iubește. Mă voi simți veșnic recunoscătoare că i-am fost alături, că l-am ținut de mână și i-am spus cât de mult îl iubesc”.

La un an de la moartea lui Hefner, Crystal Harris a oferit un interviu în care spunea că „e bine”, dar asta nu înseamnă că i-a fost ușor să ajungă în acel punct. „Primele luni au fost foarte grele pentru mine. Nu am mers nicăieri.” După ce a trecut un timp, a plecat în Africa, iar de atunci a continuat să călătorească. „Încerc să-mi găsesc propria cale în viață. M-am implicat atât de mult cu Hef și viața lui, iar acum încerc să îmi clădesc propriul drum”.

Ce s-a întâmplat cu averea lui Hefner?

Călătoriile pe diferite continente nu sunt deloc ieftine. Gurile rele susțin că Harris a profitat în toată această perioadă de averea răposatului ei soț. O sursă anonimă declara, însă, în 2013 că Harris ar fi semnat un acord prenupțial înainte să se căsătorească cu Hefner.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit aceleași surse, Hefner nu avea de gând să o includă pe mai tânăra sa soție în testament. Chiar dacă Harris a moștenit averea lui Hefner, este posibil ca aceasta să nu fi fost atât de mare precum era estimată inițial. Deși se zvonea că acesta a lăsat în urmă 45 de milioane de dolari în momentul morții sale, ulterior s-a estimat o sumă de 15 milioane de dolari sau chiar mai puțin. Hefner s-a asigurat, totuși, ca soția lui să nu rămână fără un acoperiș deasupra capului.

Acesta i-a lăsat o casă în Los Angeles, pe care aceasta a decis să o vândă. Crystal a declarat că a luat această decizie pentru că își dorea o viață simplă, fără case opulente, majordomi sau servitoare.

Și-a redeschis blogul, unde împărtășește fragmente din viața ei cu cei care o urmăresc. Pe lângă călătorii, aceasta a povestit și întâmplări mai puțin fericite, precum problemele care au dus-o la îndepărtarea implantului mamar, dar și despre lupta cu boala Lyme, pe care a contactat-o în 2015.

Harris joacă și un rol important în păstrarea amintirii vieții lui Hefner, prin fundația „Hugh M. Hefner”, a cărei vicepreședinte este în prezent. „Este modul în care îl simt aproape de mine. Mă simt conectată cu el și mă bucur că am reușit să îi duc dorința mai departe”.