Cine l-a vrut mort pe fostul președinte! Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Cine l-a vrut mort pe fostul președinte! Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Fiul lui Robert F. Kennedy ştie cine a fost adevăratul criminal al tatălui său şi susține că a fost, de fapt, agentul de securitate al hotelului, Thane Eugene Cesar.

Fiul lui Robert F. Kennedy a vorbit despre „criminalul”  real al tatălui său și a cerut o nouă investigație - la jumătate de secol după ce politicianul a fost împuşcat în ​​urma unei victorii a campaniei de la Los Angeles.

"Bobby" Kennedy, în vârstă de 65 de ani, a fost asasinat la hotelul Ambassador după ce Sirhan Sirhan a tras mai multe gloanțe asupra sa. A murit la 6 iunie 1968, la aproximativ 26 de ore după ce a fost împuşcat. Palestinianul Sirhan a fost condamnat pentru crimă. Dar Robert Kennedy Jr. susține că gloanțele care l-au ucis pe tatăl său proveneau dintr-o armă diferită.

Kennedy susține că a fost, de fapt, agentul de securitate Thane Eugene Cesar.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, el a scris: „Dovadă convingătoare sugerează că Cesar mi-a ucis tatăl. Cesar a așteptat pe hol în timp ce tatăl meu vorbea în sala de bal, apoi l-a apucat pe tata de cot și l-a îndrumat spre Sirhan. Sirhan a tras două lovituri spre tatăl meu înainte de a fi împuşcat".

„Sirhan și-a golit revolverul trăgând în direcția opusă, 5 dintre gloanţe lovind trecătorii și unul care se pierde. Cesar se afla direct în spatele tatălui meu, ținându-și propria armă trasă când tata a căzut înapoi deasupra lui",  a scris Kennedy  Jr.

"Potrivit domnului legist, dr. Thomas Noguchi, toate cele 4 gloanţe care l-au lovit pe tatăl meu au fost focuri trase din spatele tatălui meu, cu pistolul care-l atingea sau aproape îi atingea corpul". "În timp ce tatăl meu a căzut, el s-a întors și a smuls cravata...".

Kennedy Jr a mai scris că că noile dovezi au fost motive clare pentru ca ancheta să fie redeschisă. El a adăugat: „Aceste noi dovezi sunt concludente și necesită o investigație nouă".

Thane Eugene Cesar a murit pe 11 septembrie 2019,  în Filipine.

Imagini pentru Thane Eugene Cesar died today in the Philippines
Imagini pentru Thane Eugene Cesar died today in the Philippines

 

Ne puteți urmări și pe Google News