Benone Sinulescu, despre scandalul cu Irina Loghin: „Ar fi trebuit să mă asculte și pe mine!”

Benone Sinulescu, despre scandalul cu Irina Loghin: „Ar fi trebuit să mă asculte și pe mine!”

Dezamăgit că, după o prietenie de 25 de ani, Irina Loghin este supărată pe el, Nea Beni vrea să îi transmită artistei explicațiile sale prin intermediul EVZ Monden

De la începutul anului, Benone Sinulescu (78 de ani) si Irina Loghin (76 de ani) sunt la cuțite, după ce cântărețul a făcut câteva afirmații nu tocmai elogioase la adresa unor melodii interpretate de Irina Loghin. Artistul vrea însa acum sa îngroape securea razboiului si îsi doreste mult ca fosta lui partenera de scena sa-i accepte scuzele. Mai mult, el spera ca, prin intermediul EVZ Monden, mesajul lui va ajunge la Irina Loghin.

De la versuri deocheate

Pe Benone Sinulescu si Irina Loghin îi lega o prietenie de 25 de ani si ei au fost primii artisti care au cântat în duet muzica populara.

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO: Benone Sinulescu

Irina, n-a mai răspuns la telefon

Câteva cuvinte însă au destrămat prietenia. Nea Beni a comentat supărat că mulți artiști interpretează melodii ce conțin versuri deocheate și a lăsat să se înțeleagă și că marea artistă Irina Loghin ar fi făcut compromisuri și ar fi interpretat melodii cu versuri mai puțin ortodoxe.

Benone Sinulescu vrea să îngroape securea războiului și își dorește foarte mult ca fosta lui parteneră de scenă, Irina Loghin, să-i accepte scuzele.

Irina Loghin s-a facut foc si para si de atunci nu i-a mai raspuns lui Benone Sinulescu la telefon. „Nu m-am legat deloc de Irina Loghin. Nu am vrut să deschid niciun conflict. Știu că a deranjat- o ce a auzit, dar ar fi trebuit să mă asculte și pe mine. Este adevarat ca eu nu stau în Bucuresti, pentru ca, altfel, sunt sigur ca aceasta neînelegere ar fi fost rezolvata. Nu am vrut să o jignesc. Am cântat alaturi de Irina Loghin în zeci de spectacole, am fost în zeci de turnee, am adus în muzica populara melodii frumoase, adevarate perle. Irina este o mare cântăreață. Eu am vorbit atunci de interpreți fără valoare”, a mărturisit Benone Sinulescu.