Staruri hollywoodiene de primă mână, la Constanța

Staruri hollywoodiene de primă mână, la Constanța

Glenn Close, Ben Kingsley, Patrick Stewart, Willem Dafoe, Noomi Rapace și Stanley Tucci vor filma în România pentru două săptămâni.

Portul centrului istoric al Constanţei se transformă, de mâine, în platou de filmare pentru producţia „What happened to Monday“, regizată de norvegianul Tommy Wirkola. Producătorul, Raffaela de Laurentiis, pregătise doar două ore de filmare la Constanţa, însă, după o vizită în centrul vechi al oraşului, a schimbat scenariul, urmând ca filmările să se desfăşoare timp de două săptămâni.

Ședere prelungită

Pe lângă Glenn Close, Willem Dafoe și Noomi Rapace, săptămâna viitoare sunt așteptați, la Constanța, Sir Ben Kingsley, Sir Patrick Stewart și Stanley Tucci, staruri de marcă de la Hollywood.

Ne puteți urmări și pe Google News

Staful de producţie a ajuns deja, pregătind, până în data de 15 septembrie, locaţiile şi decorurile din zona peninsulară a oraşului. „M-am întâlnit cu Raffaella de Laurentiis, producătorul filmului, care, inițial, alocase doar două ore de filmare pentru Constanța. Însă după ce am invitat-o în Piața Ovidiu, în zona istorică, și a văzut străduțele care duc spre mare, a decis să schimbe scenariul. Așa că starurile de la Hollywood vor filma la Constanța până la 30 septembrie”, a explicat, pentru EVZ, primarul interimar Decebal Făgădău.

Se turnează un SF

Principalele scene filmate la Constanţa, în centrul vechi, vor fi pe strada Nicoale Titulescu, din apropierea portului, precum şi pe stradela Vântului, cu o lăţime de numai un metru. Decebal Făgădău spune că au fost, deja, selectaţi peste 200 de figuranţi. Echipa de producţie a filmului „What happened to Monday”, un SF de acţiune, este cazată în hotelurile de 3 stele, Ibis şi Palas, din zona peninsulară a oraşului. Starurile vor fi găzduite, din 15 septembrie, în hotelul de 5 stele, Vega, din staţiunea Mamaia.

„În data de 17 septembrie, la primărie, va avea loc o conferință de presă la care vor participa celebritățile de Hollywood, alături de producători, pentru a oferi mai multe detalii și, în mod special, pentru a mulțumi, în limba română, orașului Constanța”, spune primarul interimar, Decebal Făgădău.

Glenn Close

Patrick Stewart

Ben Kingsley