TEROAREA ŞCOLII. Cea mai TÂNĂRĂ PROXENETĂ din România are doar 14 ani. La ce lucruri TERIBILE erau obligate colegele ei

TEROAREA ŞCOLII. Cea mai TÂNĂRĂ PROXENETĂ din România are doar 14 ani. La ce lucruri TERIBILE erau obligate colegele ei

O adolescent din Galaţi a devenit cel mai tânăr proxenet din România. Levă în clasa a 7-a, la doar 14 ani, fata a început să-şi racoleze colegele de şcoală şi să le trimită să se prostitueze. Unele dintre ele aveau chiar şi 35 de clienţi pe zi.

Reţeaua de prostituţie a fost pusă la cale de ea, împreună cu iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, conform romaniatv.net.

Adolescenta a aflat care dintre colegele ei de şcoală şi-au început viaţa sexual şi le-a convins să se prostitueze, promiţându-le sume fabuloase de bani. Încasările fetelor ajungeau şi la 4.000 de lei pe zi, iar unele dintre ele aveau chiar şi 35 de clienţi pe zi.

Întreaga afacere a ieşit la iveală atunci când iubitul fetei i-a propus unui poliţist aflat în timpul liber să întreţină raporturi sexuale cu o minoră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce spune adolescenta proxenetă

"Am început să umblu prin locuri unde ştiam eu că se adună trupa la o ţigară şi m-am interesat care dintre fete şi-a început viaţa sexuală. Mi-a fost uşor să aflu, căci băieţii se dau tot timpul mari cu asta. Apoi, le-am căutat pe fete şi am intrat în vorbă cu ele. Unele s-au speriat că le propuneam să facem bani din relaţii cu bărbaţi, însă altele au acceptat. Se lăsau greu, dar se lăsau convinse", a povestit adolescenta cercetată pentru proxenetism.

"A venit la mine şi mi-a spus că-s foarte idioată că o fac degeaba cu băieţii. Mi-a zis: Hai, fată, că se fac bani, nu fi proastă", a povestit una dintre elevele racolate de proxenetă.

Tariful fetelor era de 100 - 150 de lei pentru o jumătate de oră, iar ele primeau jumătate din bani, în timp ce restul era păstrat de proxeneţi.

Ce au descoperit anchetatorii

Anchetatorii au stabilit că Simona Alexandru Ulmaru (14 ani) a racolat trei minore pentru practicarea prostituţiei în perioada august-octombrie 2012. În afacere era implicat şi iubitul acesteia, Petrică Stan. Potrivit Monitorul de Galaţi, o a treia persoană, Vasile Seserman, le-a pus la dispoziţie propriul apartament, astfel încât fetele să practice prostituţia fără să fie deranjate. În perioada octombrie 2012-februarie 2013, Mihaela Jugănaru a decis să se implice în afacere, racolând alte trei minore şi înlesnindu-le practicarea prostituţiei. Proxeneţii au schimbat apartamentul, astfel că pe filieră a intrat Ion Zorilă, care şi-a pus locuinţa la bătaie, contra unui procent din banii încasaţi din prostituţie.

În cele din urmă, poliţiştii i-au identificat pe toţi cei implicaţi. Procurorii au instituit sechestru pe banii proveniţi din practicarea prostituţiei, dar şi pe un autoturism, marca BMW, ce aparţin celor şase persoane împlicate în afacerea de proxenetism. Majoritatea celor implicaţi au negat că ar avea de-a face cu reţeaua de proxenetism, dar declaraţiile minorelor racolate i-au dat de gol.