"Viaţa la ţară"-aşa caracterizează fondatorul "Paradisului Verde" de la Corbeanca, Cristian Ţânţăreanu, traiul idilic pe care îl duce.
Departe de lumea dezlănţuită a Capitalei, într-o atmosferă "educată" occidental, unde "toată lumea ştie că nu are voie să parcheze pe stradă", locuiesc Anca Turcaşiu şi Gabi Szabo, ca să dăm numai două exemple de persoane publice care au ales confortul oferit de oraşul lui Ţânţăreanu.
Extravagant, deschis şi controversat, omul de afaceri a mărturisit: "Eu am făcut casă numai pentru şpriţuri". Şi nu a exagerat cu nimic. O discotecă în adevăratul sens al cuvântului se află în subsolul casei din Corbeanca.
Inginer constructor de profesie, dornic să facă treabă bună chiar după absolvirea facultăţii, dar departe de proiectare, Cristian Ţânţăreanu "a dus-o bine pe şantier". A început ca şef şi aşa a rămas până a ajuns director al companiei la care lucra. De acolo şi-a dat demisia pentru a face afaceri.
"N-am greşit"
A făcut abstracţie de luptele care se purtau pentru supremaţia în cadrul întreprinderilor şi, "în timp ce alţii se ocupau cu luptele, eu mă ocupam să fac bani". Şi a făcut.
Prima lucrare a fost la Sere Popeşti-Leordeni, când, în patru zile, a câştigat salariul pe care l-ar fi obţinut într-un an.
Mulţi bani a făcut şi din izolaţii, deoarece nu făcea rabat de la calitate. Enervat de sistemul care ridicase şpaga la rang de lege, a abandonat şi această afacere.
S-a reprofilat pe investiţia în terenuri şi case, visându-se al doilea Becali: "să am şi eu oile mele". Apoi, s-a văzut în postura de agricultor.
Însă, "Paradisul Verde" reprezintă atât împlinirea unui vis, cât şi o mare dovadă de curaj.
Povestea averii lui Cristian Ţânăreanu vă este oferită pe larg de Capital TV.