Aspiri la un masterat în filosofie? Vezi dacă te califici pentru Open Mind

Aspiri la un masterat în filosofie? Vezi dacă te califici pentru Open Mind

Pentru al treilea an concecutiv, studenții pot da admitere la cursurile de masterat Open Mind de la Facultatea de Filosofie a Universității din București. Sunt invitați să susțină prelegeri universitari de la instituții de top din Europa.

Universitatea din Bucureşti a anunţat astăzi noi cursuri 2015-2017 ale programului masteral în ştiinţe cognitive "Open Mind". Înscrierea se poate face în perioada iulie - septembrie la secretariatul Facultăţii de Filosofie.

Cursurile programului sunt predate de profesori ai Universităţii din Bucureşti şi profesori invitaţi de la universităţi prestigioase precum Birbeck College, Londra; Ecole Normale Superieure, Paris; University of Toronto; University of East Anglia; Tulane University.

Programul este în al treilea an de funcționare și are două linii de dezvoltare: pe de o parte se adresează studenților, păe de alta profesorilor și cercetătorilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Axa destinată absolvenţilor de nivel licenţă implică cursuri, seminarii şi activitate individuală, conducând la un program de masterat în Ştiinţe Cognitive, în timp ce axa de comunicare ştiinţifică este deschisă cercetătorilor, profesorilor, studenţilor şi publicului larg, concretizându-se în workshop-uri centrate pe teme ştiinţifice importante şi care prezintă interes pedagogic în domeniul ştiinţelor cognitive dintr-o varietate de discipline.

Cursurile se vor desfăşura din octombrie până în luna mai 2017.