Năstase, Udrea şi Geoană au petrecut la Libertatea

Năstase, Udrea şi Geoană au petrecut la Libertatea

O puzderie de vedete a defilat astăzi prin redacţia cotidianului Libertatea, care a sărbătorit 6.000 de apariţii. Cu această ocazie, ziarul s-a distribuit gratuit, iar la sediul publicaţiei s-a organizat o petrecere la care au fost invitaţi politicieni, sportivi, oameni de afaceri, staruri TV şi jurnalişti.

Orban, prezent la sărbătoare, a fost sfătuit de Bellu să o lase mai moale cu politica: „Mai lăsaţi politica domn’ ministru. Mai vorbiţi şi cu noi”. Fostul ministru al Transporturilor a schimbat câteva vorbe şi cu vedetele şi i-a spus lui Capatos că îl urmăreşte la televizor: „Mă mai uit aşa, din când în când la emisiune”.

Luis Lazarus, îmbrăcat în deja celebrul său costum gri cu dunguliţe lucioase, a discutat îndelung alături de Vasile Viorel de la Inspectoratul General al Poliţiei, despre crime, scandaluri, boli psihice, expertize, audienţe, legi şi anchete.

Copos se dă cu albastru de metil în gât

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că dunguliţele sunt la modă, deoarece şi Copos avea un costum asemănător cu cel al lui Lazarus, doar că nu era la fel de sclipitor. Nici măcar într-un cadru informal, Copos nu s-a putut să nu discute despre bani şi afaceri. De cum a intrat în redacţie, i-a întrebat pe jurnaliştii de la Libertatea: „Cât scoateţi?”. Apoi a început să facă previziuni despre criza economică: „Se vor vedea de-acum adevătatele companii. Criza va cerne totul. Se va vedea cine a fost mână largă”. Cât despre problemele pe care le are cu DNA-ul, Copos a amintit în treacăt că sunt nişte „minciuni” şi a că a „devenit imun”.

Omul de afaceri a avut timp şi să-i povestească unui cunoscut cum stă cu sănătatea: după ce şi-a scos amigdalele, miliardarului i-a rămas un spaţiu foarte mare în gât: „Acum răcesc imediat. Dar mă dau cu albastru de metil şi-mi trece”, a povestit el.

De-abia scăpat de o reporteriţă insistentă de la ProTv, care îl tot sâcâia cu întrebarea dacă s-a văzut cu „domnul Taher”, Copos a fost interpelat de Mariana Bitang, care i-a cerut să salveze Rapidul. „Aş vrea”, a răspuns el, „dar nu mai am bani.”

Prigoană către Bahmu: „Hai măh, bagă-te în faţă”

După ce Prigoană a intrat în redacţie, toate camerele s-au îndreptat spre el. „Hai măh, bagă-te în faţă. Hai să mâncăm”, şi-a îndemnat el nevasta.

Copos a lăudat-o apoi pe Adriana deoarece a slăbit, iar Prigoană a spus despre soţia sa că „E gravidă anul acesta, anul viitor şi peste doi ani”. Apoi, pedelistul a început să le spună fetelor din jur câţi copii trebuie să facă: „Trebuie să aveţi 2,1 copii”. „Vreau să dau o lege să nu mai ai voie să te pensionezi până nu a murit tatăl”, a mai avertizat el.

Udrea despre Orban: „Câtă şampanie i-aţi dat?”

Prezentă la petrecerea de la Libertatea, Elena Udrea le-a adus un tort cadou jurnaliştilor: „Eu l-am făcut, bineînţeles. Eu am muncit la el”, a glumit ea.

„Să nu păţeşti ca Orban”, i-a spus un participant la un moment dat. „Păi ce a păţit Orban?”, a venit întrebarea ministrului. „S-a dus”, i s-a spus, la care Udrea a replicat: „Câtă şampanie i-aţi dat?”.

Îmbrăcată în pantaloni negri, mulaţi pe corp, înfăşurată într-un palton negru şi cu o geantă din piele Prada de aceeaşi culoare, Udrea a povestit că citeşte Libertatea pe Internet, mai ales când se scrie despre ea.

Apoi ea i-a propus lui Ilie Năstase să contribuie la imaginea României: „Ne-am gândit să vă introducem într-un proiect de promovare a turismului românesc”.

Geoană: „Ce să facem, asta e viaţa de artist”

La fel de elegantă precum tovarăşa de partid cu mai multă experienţă, Elena Băsescu, într-un paltonaş cochet din blană gri, a explicat de ce a venit: „Cei de la Libertatea, de fiecare dată când scriu un articol, mă sună, şi asta apreciez cel mai mult”.

Al doilea om în stat a trecut şi el pe la redacţie. „Atenţiune!”, a exclamat el de cum a intrat. După ce a dat mâna cu jurnaliştii şi a făcut poze la panou, Geoană a oftat: „Ce să facem, asta e viaţa de artist”.

Au mai venit Neculai Onţanu, Cabral, Roxana Marcu, Monica Columbeanu, Ionuţ Lupescu, Elisabeta Lipă, Marian Drăgulescu, Monica Roşu şi Andreea Răducanu şi Mircea Solcanu („La naiba!”), foarte elegant, cu o talie de viespe şi încălţat în cizmuliţe pufoase, cu blăniţă albă.

VEZI GALERIE FOTO