Victor Ponta: Mă simt singur fără Crin Antonescu.

Victor Ponta: Mă simt singur fără Crin Antonescu.

Victor Ponta face declaraţii despre alegerile europarlamentare, dar şi despre relaţia cu Crin Antonescu într-o emisiune de la România TV, prezentată de Victor Ciutacu.

  • Nu l-am ameninţat pe Dragnea. Obiectivul nostru a fost 35 la sută. Dacă nu era situaţia domnului Diaconu, câştigam mai mult. Noi am avut mereu un vot antisistem. Dacă votul s-a dus la Sorin Oprescu eu m-am bucurat şi l-am sprijinit. Acum că votul s-a dus la Mircea Diconu, iarăşi m-am bucurat. Când se întâmplă altfel, se duce la altfel de persoane, aceştia sunt escroci, cum e Dan Diaconescu. Aceştia sunt indivizi care spun ce vrea poporul să audă. Nişte escroci. Aşa e Dan Diaconescu
  • Mă simt singur fără Crin Antonescu. Eu azi la pseudo moţiunea de cenzură, că nu a fost chiar o moţiune, foşti consilieri care au fost înainte la PSD, că îi ştiu, l-au sfătuit să facă această moţiune.
  • Mă şi gândeam că de aia cu plagiatul mă ocupam parcă în urmă cu câţiva ani. Deocamdată, asta cu baronii, noi am câştigat în toată ţara, a existat un judeţ în toată ţara unde PNL-ul ne-a bătut cu 1 la sută. Acolo e domnul Filipescu, care e cel mai baron dintre baroni.