Mitică Dragomir: "Borcea e bolnav rău"

Mitică Dragomir: "Borcea e bolnav rău"

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a dezvăluit că oficialul dinamovist Cristi Borcea e internat într-un spital din Miami. Mitică Dragomir a fost cel care, acum un an, a mărturisit, pentru Evenimentul zilei, că Mircea Sandu e bolnav de cancer, informaţie în premieră la acea vreme.

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a încercat să explice astăzi situaţia bunului său prieten Cristi Borcea, directorul executiv al echipei Dinamo. "Îşi târăşte piciorul, nea Mitică" În ultimele luni, Borcea a stat mai mult în Statele Unite ale Americii, unde deţine o locuinţă. Au existat zvonuri conform cărora Borcea s-ar fi refugiat în America de teama DNA-ului.

"E rău bolnav, reţineţi ce vă spun. S-ar putea să aibă probleme cu un picior. La câte medicamente a luat în ultima vreme, e normal să aibă probleme cu piciorul. Am un prieten acolo pe care l-am trimis să vadă ce se întâmplă. Mi-a zis: <<îşi târăşte piciorul, nea Mitică>>", a povestit Dumitru Dragomir la gsptv. "E greu la fotbal"

Şeful LPF a povestit apoi cât de grea e viaţa de om de fotbal în România. "E greu la fotbal... Te distruge. D'asta sunt plătiţi cu bani mulţi. E o luptă săptămânală în care azi te bucuri, săptămâna viitoare îţi pune lumânarea", a încheiat, apoteotic, Mitică.

Ne puteți urmări și pe Google News