Numărul 2 din PSD, Niculae Bădălău, l-a bătut pe un lider județean PNL la o nuntă

Numărul 2 din PSD, Niculae Bădălău, l-a bătut pe un lider județean PNL la o nuntă

IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal după ce președintele organizației județene PNL Giurgiu, Marin Anton, s-a plâns la poliție că numărul 2 din PSD, senatorul Niculae Bădălău, l-a bătut sâmbătă seara, la o nuntă.

Marin Anton a declarat, duminică, pentru Mediafax, că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”peste gură”.

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a spus liberalul.

"Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marin Anton conduce organizația PNL Giurgiu și a fost deputat în perioada 2000-2004 și 2012-2016.