Circ la Antena 3! „Postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare..”

Circ la Antena 3! „Postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare..”

Circ la Antena 3! Totul s-a petrecut la emisiunea lui Mihai Gâdea, unde invitată a fost Hilde Brandl. Liberala a venit cu o ştire bombă, însă a sfârşit prin a fi luată peste picior de realizatorii emisiunii. Apogeul l-a reprezentat intervenţia lui Mircea Badea!

Hilde Brandl a venit cu „o BOMBĂ” în direct în emisiunea lui Mihai Gâdea: fostul șef ANAF Bogdan Stan a fost numit vicepreședinte în instituție. ”Extraordinar!” a spus Mihai Gâdea. „E o știre absolut excepțională” a continuat Mugur Ciuvică. „Ce e bombă la asta?” a întrebat Mihai Gâdea. Hilde Brandl a continuat: „Eu cred că trebuie să puneți întrebare. Dvs. cum comentați?”. „Eu nu comentez” a răspuns Mihai Gâdea. Hilde Brandl i-a spus apoi ironic lui Mugur Ciuvică: „Domnule Ciuvică, în general, sunteți adept al comentariilor, nici nu vă recunosc, deja îmi lipsește”. 

„Sunt fan”

În momentul intervenției lui Mircea Badea, realizatorul „În gura presei” a subliniat: „Urmăresc cu atenție și îngrijorare emisiunea „Sinteza Zilei`. Orice emisiune în care este invitată doamna Brandl este un regal. Am această idee ca postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare, sunt cel mai mare fan, probabil la concurență cu dl Ciuvică”. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Aprecierile lui Mircea Badea pentru Hilde Brandl

Mugur Ciuvică a continuat: „Sigur că a fost foarte interesant ce a spus doamna procuror, dar a cam monopolizat și doamna Brandl nu a avut ocazia să se desfășoare”. ”Întrebările pe care i le-a pus doamna Brandl doamnei procuror sunt foarte interesante și au adus multă lumină în speță. Mărturisesc că nu m-aș fi gândit să pun întrebările alea și de asta recunosc valoarea când o văd”. 

„Este too much”

„Eu mi-aș fi dorit să avem o emisiune în care vorbim mai mult despre fapte pentru români, nu despre acuzații, dar na. E adevărat, trebuie să-i recunosc dlui Badea că e prea mare onoarea pentru mine că mă apreciază într-un asemenea fel. Cred că este too much” a continuat Hilde Brandl. 

„Are dreptate doamna Brandl, în loc să vedem acuzațiile procuroarei DNA la adresa șefei DNA, mai bine vedem acuzațiile doamnei Brandl la adresa guvernului”, a subliniat Mircea Badea. „Sunt fapte” a remarcat Hilde Brandl.