Suspiciuni de braconaj pe autostrada Cernavodă - Medgidia

Suspiciuni de braconaj pe autostrada Cernavodă - Medgidia

Şase exemplare de porci mistreţi morţi au fost găsite de dimineaţă, într-o groapă, pe traseul Autostrăzii Cernavodă - Medgidia, la kilometrul 136, autostradă află în construcţie.

Şeful fondului de vânătoare din zona bălţii Faclia, Mircea Smaranda a declarat pentru Evenimentul zilei că "cel mai probabil, mistreţii au fost fugăriţi cu tractorul şi aruncaţi în groapa respectivă pentru că se văd urmele utilajului atât la locul faptei cât şi pe animale".

Şeful poliţiei Cernavodă, comisar şef Emilian Nicolae care are o echipă de cercetare la faţa locului, pentru investigaţii spune că, de la aflarea evenimentului, deja au dispărut 2 exemplare.

Smaranda mai spune că în urmă cu 2- 3 săptămâni, angajaţii lui l-au informat că lucrătorii autostrăzii alergau nişte mistreţi pentru a-i omorî.

Pe de altă parte, reprezentanţii autostrăzii spun că sâmbătă şi duminică, în zona Faclia a avut loc o vânătoare organizată de către Asociaţia Judeţeană de Vânătoare şi Pescuit Sportiv pentru că au văzut mulţi vânători precum şi gonaci. şi nu este exclus ca mistreţii să fi fost vânaţi de către aceştia şi lăsaţi în groapă. Cercetările la faţa locului continuă.

Ne puteți urmări și pe Google News