Gigi Becali îi instigă pe suporteri să se bată!

Gigi Becali îi instigă pe suporteri să se bată!

Patronul "roş-albaştrilor" i-a îndemnat, ieri, pe fanii loiali lui de la Peluza Nord să-i îndepărteze cu forţa de pe stadion pe contestatarii de la Peluza Sud.

Europarlamentarul Gigi Becali şi-a dat din nou în petic ieri, când a instigat o parte a suporterilor stelişti la violenţă împotriva celor care n-au renunţat la protestele îndreptate împotriva sa.

Personajul care pozează într-un credincios fervent a uitat brusc de toate canoanele creştine. "Dacă ăia de la Sud vin cu pancarte «Iartă-ne nea Gigi, rămâi în Ghencea», numai aşa rămân. Vă jur că numai aşa rămân. Alt fel, nu. Poate văd pancarte, dar nu cred, nu mai am încredere în ei. Trebuie să facă ei curăţenie, cei de la Nord sunt vreo 3.000-4.000. Nu că fac instigare. Dacă ei mizează pe bătăi, să se bată ei 300 cu ăştia 3.000. Să vedem care sunt mai puternici, ăştia ai mei de la Nord sau ăia 300 de la Sud. Să-i bată pe ăia şi să-i liniştească", a spus ieri Becali.

Suporterii fac plângere penală împotriva fostului oier

Ne puteți urmări și pe Google News

Patronul Stelei a mai declarat că va lăsa prăpăd în Ghencea şi că "numai cine mă iubeşte pe mine va veni pe «Lia Manoliu» (n.r. - noul Stadion Naţional)". AISS (n.r. - Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti) a anunţat că va depune plângere penală împotriva europarlamentarului pentru instigare la violenţă. "Dacă echipa va pleca de pe stadionul din Ghencea, noi nu vom mai avea nicio legătură cu surogatul care va deveni. Am înţeles că Becali a spus că noi să ne păstrăm palmaresul. Noi suntem pregătiţi să preluăm palmaresul Stelei şi să-l cedăm persoanelor interesate să preia acest club. Plecarea Stelei din Ghencea ar rupe ultima verigă care lega echipa de acum cu istoria clubului. Este o ofensă adusă tuturor steliştilor ca echipa să se mute de pe stadionul unde a avut cele mai mari performanţe. Să plece el de la echipă, nu să mute echipa din Ghencea. Protestul nu se va opri", au răspuns membrii AISS, facţiunea independentă a fanilor stelişti.

SCHIMBĂRI

Popescu a acceptat, urmează Conceicao

Impresarul Marcel Popescu a acceptat ieri propunerea de a deveni noul director sportiv al "roş-albaştrilor", dar mutarea se va oficializa în vară, după ce agentul va parafa toate transferurile la care lucrează acum.

Odată cu această mutare, zilele lui Mihai Stoica şi Narcis Răducan în Ghencea sunt numărate. Gigi Becali a recunoscut ieri că nici antrenorul Sorin Cârţu nu va mai continua din sezonul viitor.

"Din nimic a făcut bici şi ăla la Braşov (n.r. - Conceicao), şi ăla la Târgu-Jiu (n.r. - Grigoraş). Cum fac, bă, ăia şi noi nu putem? 150 de jucători am luat şi tot nu facem aşa. Dar o să facem din vară", a declarat Becali. Întrebat dacă portughezul Conceicao e următorul pe lista sa, fostul oier s-a dat de gol: "Mai bine nu vă spuneam".