JAFUL SECOLULUI. Au furat bijuterii dintr-un mall şi apoi au fugit cu motocicletele prin magazin | VIDEO

JAFUL SECOLULUI. Au furat bijuterii dintr-un mall şi apoi au fugit cu motocicletele prin magazin | VIDEO

Imagini parcă desprinse din filmele americane cu jafuri puse la punct până la cel mai mic amănunt. Şase bărbaţi mascaţi au intrat într-un magazin de bijuterii dintr-un centru comercial şi după ce au luat tot ce se putea, au fugit cu 3 motociclete.

Mulţi dintre martorii jafului nu au avut timp să se dezmeticească prea bine, doar s-au trezit cu motocicletele gonind printre ei, în interiorul unui mare centru comercial. Alţii au fugi spre ieşire şi s-au panicat. Cert e că cei mai mulţi, după ce au aflat întreaga întâmplare, au senzaţia că au trăit o scenă dintr-un film de acţiune foarte bine regizat. Hoţii au furat mai multe obiecte de valoare, printre care şi mai multe ceasuri Cartier şi Rolex.

  • TERIFIANT. O femeie a fost UCISĂ de cei cinci câini ai fiicei sale

Momentul în care cei şase au fugit cu motocicletele prin magazin a fost filmat de unul dintre martorii care nu şi-a pierdut aşa uşor cumpătul şi a avut puterea să scoată telefonul mobil şi să înregistreze întreaga întâmplare. Îmbrăcaţi în negru, cu căştile de motociclişti puse şi cu cagule negre, hoţii au gonit cu motocicletele prin centrul comercial plin de oameni. Totul s-a întâmplat ieri, imediat după deschiderea mall-ului.

  • Nu putea să rămână gravidă deoarece SPERMA SOŢULUI era grav afectată de un lucru pe care ÎL FACI ŞI TU ÎN FIECARE ZI

Cei trei care nu conduceau motocicletele au fost cei care au spart geamurile magazinului de bijuterii, imediat ce motocicletele au oprit exact în faţa vitrinelor pe care doreau să le prăduiască. Ei s-au folosit de răngile şi topoarele pe care le aveau la îndemână. Întreaga întâmplare a avut loc în centrul comercial Brent Shopping Center din Nordul Londrei. Hoţii au luat toate ceasurile Cartier şi Rolex pe care le-au găsit în magazin înainte de a demara în mare trombă cu motocicletele printre cei care se aflau pe culoarele mall-ului.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • SECRET DEZVĂLUIT. A ajuns să trăiască 110 ani pentru că a băut o LICOARE MAGICĂ

Interesant este că jaful a avut loc la etajul magazinului, hoţii coborând şi urcând treptele tot cu ajutorul motocicletelor. În timpul jafului, mulţi oameni s-au panicat şi au fugit către ieşire, astfel s-a creat îmbulzeală. Unii dintre angajaţii celorlalte magazine nu le-au mai permis clienţilor să părăsească perimetrul magazinului până la terminarea jafului, alţii au închis grăbiţi obloanele pentru a nu cădea şi ei victime.

  • DESCOPERIRE. Un semn banal arată cancerul încă din stadiu incipient

Michaelle Webber, în vârstă de 36 de ani, a fost martoră la întreaga întâmplare, pe care a povestit-o cu amănunte pentru tabloidul britanic Daily Mail. Ea se afla chiar la ieşirea din mall prin care hoţii au părăsit pe motociclete magazinul. "Am intrat în magazin chiar cu 10 minute înainte de a începe jaful. Mă aflam lângă magazinele John Lewis şi New Look când am auzit pe cineva în spatele meu spunând "să înceapă distracţia". La scurt timp s-a declanşat haosul în centrul comercial. Multă lume fugea, am auzit oameni vorbind despre faptul că la etaj nişte puşti se dau cu motocicletele şi că ar fi furat ceva dintr-un magazin. Lumea a început să urle şi cineva ne spunea să ieşim urgent din magazin. Iniţial am crezut că este vorba despre o ameninţare cu bombă şi am început să mă gândesc la copiii mei şi la familie, inima a început să îmi bată tare şi simţeam un gol în stomac. Următoarele momente au fost groaznice, toată lumea fugea spre ieşire fără să ţină cont dacă loveşte sau calcă pe altcineva. A fost haotic", a declarat femeia.

  • GAFĂ TELEVIZATĂ. Prezentatoarea unui post serios de ştiri ÎŞI ARATĂ CHILOŢII ÎN DIRECT. Crezi că a fost intenţionat? | VIDEO

Fotograful Rick Treister se afla în Apple store când a auzit strigătele. El a mărturisit că nu a apucat să se sperie pentru că totul părea că e desprins dintr-un film cu James Bond. A apucat doar să pună mâna pe telefon şi să-i facă poză de aproape unuia dintre hoţi. Acesta l-a înjurat şi apoi a demarat în mare trombă. "Vânzătoarea de la John Lewis urla iar cel de la magazinul de bijuterii a ieşit după hoţi", a declarat fotograful. Până în acest moment, autorităţile care au început cercetările nu au furnizat foarte multe informaţii. Ei doar au confirmat că a existat o "tentativă" de jaf în respectivul centru comercial şi au închis circulaţie zona din jurul magazinului. <iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/f2QBf44O5iE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIŢI ŞI ALTE SUBIECTE PE EVZ.RO:

  • BARACK OBAMA A CÂŞTIGAT ALEGERILE PREZIDENŢIALE DIN SUA| LIVE TEXT
  • Traian Băsescu cheamă tot guvernul astăzi la Cotroceni. Cum a reacţionat premierul Victor Ponta
  • TRECUTUL NU POATE FI ASCUNS. Vedete "agăţate" în dosarele Securităţii
  • LIGA CAMPIONILOR: Real a smuls un punct Borussiei, Man. City nu a primit penalty în ultima secundă
  • Şase luni cu USL la guvernare. Ce notă îi daţi Guvernului Ponta?
  • SCENARIUL LUI LĂZĂROIU: Preşedintele trebuie să ţină cont de rezultatul alegerilor, dar PERSOANA premierului el o desemnează
  • Ion Cristoiu: "Ponta să nu mai facă atâtea fiţe"