Zilele Porţilor Deschise la McDonald's. INCURSIUNE în cele mai "păzite" bucătării
- Cristina Lica
- 1 noiembrie 2012, 20:58
McDonald's România invită consumatorii, în perioada 5-11 noimebrie, să afle cum se desfăşoară o zi de lucru în restaurante şi să descopere cum se prepară faimoasele sale produse.
Pentru a participa la turului bucătăriei McDonald's, consumatorii se pot înscrie prin intermediul paginii de Facebook McDonald's - www.facebook.com/McDonalds.ro sau pot solicita o programare direct în restaurante. Vizitele în bucătăria McDonald's se vor desfăşura atât în restaurantele din Bucureşti, cât şi în cele din restul ţării, în anumite intervale orare. Totodată, compania lansează broşura "Calitatea la McDonald's", care oferă consumatorilor informaţii despre provenienţa ingredientelor, precum şi detaliile nutriţionale de care au nevoie. "Consumatorii sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în bucătărie. Pornind de la această dorinţă, am gândit o campanie prin intermediul căreia aceştia au ocazia de a urmări, pas cu pas, toate etapele de verificare şi pregătire a produselor McDonald's", declară Daniel Boaje, Director General McDonald's România. Compania deţine 64 de restaurante în 21 de oraşe - 28 de restaurante în Bucureşti şi 36 în restul ţării şi are zilnic peste 140,000 clienţi. Peste 3,500 de angajaţi muncesc în restaurantele din ţara noastră.