Adio, Facebook? Aflaţi care este ziua sfârşitului preconizată pentru celebra reţea socială

Adio, Facebook? Aflaţi care este ziua sfârşitului preconizată pentru celebra reţea socială

Membrii grupului de hackeri Anonymous au postat un mesaj prin care ameninţă reteaua de socializare, dar si producatorul de jocuri Zynga.

Hackerii de la Anonymous plănuiesc să atace Facebook şi să ofere gratuit publicului jocurile produse de Zynga, supăraţi că această companie de jocuri plănuieşte să facă reduceri de personal şi să angajeze oameni din ţări sărace, pe care să îi plătească puţin. Citeşte şi: BOALĂ MISTERIOASĂ. Se răspândeşte prin Facebook şi Youtube Insultă la adresa populaţiei Atacul ar urma să aibă loc pe data de 5 noiembrie, zi în care, spun hackerii, vor face ca accesul la Facebook să fie tăiat. Cei de la Anonymous spun că au obţinut documente secrete, care ar arăta că o mie de persoane ar urma să fie date afară, conform publicaţiei americane BusinessInsider. 5 ADEVĂRURI NECUNOSCUTE despre cum gândeşte MINTEA UMANĂ "Cu un miliard de dolari care stau într-o bancă, noi credem că astfel de acţiuni sunt o insultă la adresa populaţiei, iar comportamentul corporaţiilor care acţionează precum Zynga trebuie să se schimbe", spun ei. Monica Gabor, mesaj cu subînţeles pe Facebook. Ce crezi că a vrut să spună? Presa notează că, deşi este posibil ca acest atac să fie doar o farsa, şi ca grupul de hackeri să nu deţină accesul la planurile confidenţiale ale companiei care produce jocuri pentru Facebook, totuşi avertismentul nu trebuie ignorat.

Citeşte alte ştiri interesante din evz.ro:

  • REVOLTĂTOR. Şi-a omorât ambii copii dar nu va face închisoare. Motivul este ULUITOR
  • GHINION TERIBIL. Violată de două ori într-o singură noapte
  • Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: "Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbaţii. Să vorbească femeile între ele acolo"
  • Pot veni de unde nu te aştepţi. Pericolele sexului intens

Ne puteți urmări și pe Google News