Crin Antonescu JIGNEŞTE din nou: cei care au o altă părere decât el sunt "IMBECILI" | SONDAJ

Crin Antonescu JIGNEŞTE din nou: cei care au o altă părere decât el sunt "IMBECILI" | SONDAJ

Enervat de faptul că s-a spus despre el că a abandonat colegiul din Bucureşti pentru unul din Teleorman, pentru că nu era sigur că va câştiga, Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că el ar fi câştigat în orice oraş ar fi intrat în cursa alegerilor parlamentare din decembrie. Acesta le-a transmis şi un mesaj "imbecililor" care "insultă" electoratul din Teleorman.

"Dacă cineva crede că este îndreptăţit să folosească formula «a fugit din Bucureşti» o poate folosi. Sunt deja imun la revărsarea de ură, de calomnie, de insultă, care îmi este adresată de toată echipa bine hrănită a propagandei băsiste, aşa încât o formulă în plus nu mai contează. Reamintesc însă faptul că nici preopinenţii nu au reuşit să desemneze un candidat, după diverse încercări, mai mult sau mai puţin hazlii, şi că deci nu acesta este motivul pentru care am optat pentru Teleorman. Doi, aş vrea să le transmit public imbecililor care insultă în masă toţi cetăţenii din Teleorman, prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, aş vrea să le reamintesc şi să le spun foarte clar că toate alegerile, de orice fel, au dovedit că cetăţenii din Teleorman, ca toţi ceilalţi cetăţeni ai României, au opţiuni politice diverse", a spus Crin Antonescu. Totodată, liderul PNL a amintit că " una din vedetele" PDL-ului, Adriean Videanu a pornit din Teleorman. "Aş vrea să spun foarte limpede că, deşi PSD este categoric cel mai puternic partid din Teleorman, asta nu înseamnă că PNL este slab. PNL are în Teleorman, şi are de peste un deceniu, una din cele mai puternice organizaţii. PNL s-a situat în anul 2004 pe locul I între organizaţiile liberale ca număr de primari şi ca număr de voturi", a mai spus Antonescu. Prin decizia de a candida pentru un post de senator în Teleorman, liderul PNL Crin Antonescu "se întoarce la prima dragoste", a susţinut şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Surse din USL au declarat pentru EVZ că ţinta principală a tandemului Antonescu- Dragnea este chiar preşedintele PSD, Victor Ponta. Scopul final al lui Liviu Dragnea este acela de a îi lua locul lui Victor Ponta la conducerea PSD, lucru pe care nu îl poate face de la Teleorman.  CITIŢI ŞI:
  • ALEGERI 2012. Crin Antonescu va candida în Teleorman. Dragnea a confirmat