Avril Lavigne s-a logodit

Avril Lavigne s-a logodit

După o relaţie de jumătate de an, care era numai la nivel de zvon, cuplul canadian Avril Lavigne (27 de ani) şi Chad Kroeger (37 de ani) şi-a anunţat oficial logodna.

Cântăreaţa şi compozitoarea şi-a surprins fanii, ieri, când a anunţat că intenţiile ei şi ale liderului trupei Nickelback, Chad Kroeger, de a se căsători sunt cât de poate de serioase.

Informaţia a fost confirmată pentru The Hollywood Reporter de către un reprezentant al artistei. Acesta a declarat că, după şase luni în care a fost curtată discert, Lavigne a accepat cererea în căsătorie a lui Chad. Aceeaşi sursă adaugă că Kroeger i-a luat deja iubitei sale un inel de logodnă cu un diamant de 14 karate, pe care i l-a oferit pe 8 august.

Vestea a fost o surpriză pentru mulţi, în condiţiile în care Lavigne a avut o relaţie longevivă cu Brody Jenner. Cei doi au fost împreună la jumătatea anului 2010 şi s-au despărţit în ianuarie, anul acesta. Anterior legăturii cu Jenner, Avril a fost căsătorită, timp de trei ani, cu liderul trupei Sum 41, Deryck Whibley. Mariajul acestora s-a încehiat în 2009.

Potrivit revistei "People", care a lansat în premieră informaţia despre logodna celor doi artişti, iubirea lui Lavigne şi Kroeger a început să se contureze în februarie, anul acesta, când vocalistul de la Nickelback a fost ales pentru a colabora la realizarea celui de-al cincilea album de studio al lui Lavigne.

Cuplul nu a anunţat încă o dată a căsătoriei.

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tQmEd_UeeIk?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tQmEd_UeeIk?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News