Steaua s-a chinuit cu o echipă de liga a doua

Steaua s-a chinuit cu o echipă de liga a doua

"Roş-albaştrii" i-au învins cu mari emoţii pe nemţii de la VfR Aalen, cu scorul de 2-1.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a încheiat al doilea stagiu de pregătire din Austria cu un amical contra nemţilor de la VfR Aalen, pe care l-au câştigat la limită, cu scorul de 2-1. Adversarii sunt o echipă modestă din Germania care a promovat în sezonul precedent pentru prima oară în Zweite Bundeliga, liga a doua germană.

Florin Gardoş a deschis scorul, încă din minutul 6, cu o lovitură de cap. Andrei Dumitraş, unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, a comis un penalty din care nemţii au egalat prin Dausch. Adi Rocha a salvat Steaua de la ruşine, în minutul 48, după o pasă primită de la Tibi Bălan.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a început meciul cu următoarea echipă: Tătăruşanu - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, V. Lupu - Bourceanu, L. Filip - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Adi Rocha. După pauză au mai intrat Georgievski, Martinovici, Latovlevici, Pintilii, Năstăsie, T. Bălan, M. Costea, Nikolici, Puşkaş şi I. Roşu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Portarul Tătăruşanu a fost pedepsit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf pentru eroarea din jocul cu Red Bull Salzburg. "Tătă" n-a jucat niciun minut în ultimele două amicale ale Stelei. Florin Costea şi Pârvulescu n-au fost  nici ei folosiţi vreun minut cu VfR Aalen.