Gigi Becali spune iar lucruri trăsnite: "Naţionala îşi va găsi seva la Steaua!"

Gigi Becali spune iar lucruri trăsnite: "Naţionala îşi va găsi seva la Steaua!"

Patronul Stelei a început iar să debiteze despre cum va construi el scheletul primei reprezentative. Gigi a uimit cu noile preţuri stabilite pentru fotbaliştii lui - "Lupu face 5 milioane de euro" - şi cu părerile "pertinente" despre succesul Spaniei.

Gigi Becali s-a apucat din nou să dezvăluie în ce formulă ar trebui să joace echipa naţională, câţi stelişti trebuie să fie titulari în apărarea tricolorilor şi ce preţuri au fotbaliştii Stelei după părerea lui:

Gigi despre naţionala României: "Voi face din Steaua echipa naţională a României. Deja naţionala este construită prin Steaua. O să vedeţi 4 fundaşi de la Steaua, mijlocaşi, îl avem pe Marica atacant (n.r. - naţionala îl are, nu Steaua)şi Piţurcă trebuie să mai găsească un număr 10, în rest i-am făcut echipa. Norocul lui Piţi e Steaua acum. Naţionala României îşi va găsi seva la Steaua. Eu cred în calificarea la Mondial. Cheia succesului la naţională e ca jucătorii să evolueze în campionatul intern, să aibă relaţii de joc".

Gigi despre Chiricheş şi Lupu: "În 6-7 ani voi vinde jucători de 100 de milioane de euro. La iarnă vreau 15 milioane pe Chiricheş. Pe Lupu o să iau 5 milioane, la fiecare am pus o sumă în dreptul lui. O să vedeţi că aşa va fi. În apărarea naţionalei vor fi Papp, în dreapta, Gardoş, Chiricheş şi fundaş stânga Lupu. Nu Latovlevici. Lupu! La 5 milioane de euro l-am evaluat acum. El e viitorul naţionalei".

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi despre fraţii Costea şi Tibi Bălan: "Mie îmi place Florin Costea. Mă bucur că şi-a revenit. E băiat de caracter. Mihai? Lasă-l pe Mihai. Eu mă bucur pentru Florin. Dar, ştiţi ceva, mi-a zis Reghe că Tibi Bălan o să fie numarul 1 la mijloc. Am vorbit cu el şi mi-a zis că şi-a revenit, că e bine şi că o să fie decisiv anul asta care vine".

Gigi despre străini: "Păi, îmi vin numai d-ăia de mâna a doua. Că străinii nu-i lasă pe cei mai buni să plece. Păi, eu iau slabi de la străini să mă bat apoi cu străinii? Iau de aici, de la mine, din Ţara Românească şi mă bat cu ei, cu străinii!". Steaua a luat în această vară doi străini, pe macedoneanul Daniel Georgievski şi pe brazilianul Adi Rocha, dar Gigi a uitat şi, indirect, a recunoscut că sunt jucători de mâna a doua.

Gigi despre succesul Spaniei la Euro: "În faţa Spaniei nu poţi face nimic, aşa cum nu poţi cu Barcelona sau cu Real Madrid. Astea te execută. Cu Italia o mai scalzi, poate faci un 0-0. Eu doar la meciurile Spaniei mă uit. Eu am zis că Spania face artă şi dovadă că au câştigat".

Gigi despre rivalii Dinamo şi Rapid: "Nu ţin cu nimeni (n.r. - la Supercupa României dintre Dinamo şi CFR). Cum să ţin cu Dinamo? Ce, sunt nebun? Ce dacă e finul acolo? Cum să ţin cu «câinii» şi cu «ţiganii»? Nu vreau să aud toată viaţa de ei":