Steaua a demolat-o pe Lokomotiv Plovdiv

Steaua a demolat-o pe Lokomotiv Plovdiv

"Roş-albaştrii" au făcut instrucţie cu finalista Cupei Bulgariei, pe care au învins-o cu 4-0. Echipa lui Reghe a fost devastatoare în atac şi sigură în apărare.

Steaua şi-a făcut din nou norma de patru goluri, dar, spre deosebire de partida cu Basel, când au punctat doar atacanţii, acum au marcat jucători din toate compartimentele: fundaşul Martinovici, mijlocaşul Pintilii şi atacanţii Rocha şi Florin Costea. "Roş-albaştrii" au mai jucat până acum cu Torpedo Kutaisi (scor 1-1) şi cu FC Basel (4-2).

"Nu mai sunt căpitanul Stelei. Tătăruşanu a luat banderola",  spus Alex Bourceanu, imediat după finalul meciului.

FILMUL MECIULUI:Deşi îi are la dispoziţie şi pe cei şapte internaţionali care au lipsit în primele amicale, Laurenţiu Reghecampf a introdus în echipa de start doar doi: pe Tătăruşanu şi pe Bourceanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iată echipa de start a Stelei: Tătăruşanu - Pârvulescu, Martinovici, Dumitraş, V. Lupu - Bourceanu, L. Filip - Năstăsie, Rusescu, M. Costea - Rocha.

Surpriza este titularizarea lui Paul Pârvulescu pe postul de fundaş dreapta. Ex-medieşeanul este cunoscut drept un fotbalist de bandă stânga. Deşi a fost adus să acopere "gaura" din banda dreaptă ex-nemţeanul Andrei Dumitraş joacă astă-seară fundaş central.

În tribune sunt şi jucătorii şi jucătorii de la CFR Cluj. Campioana României se află în cantonament chiar la Leogang. Bogdan Stelea, antrenorul Astrei Ploieşti, este şi el în tribune. "Arnold" a venit special să-i vadă pe "roş-albaştri", deoarece Astra şi Steaua se vor întâlni în etapa a doua a viitorului sezon din Liga I.

În echipa de start a celor de la Lokomotiv Plovdiv se regăsesc şi portarul Iordan Gospodinov (ex-Concordia Chiajna) şi Iordan Todorov (fost la Steaua în 2010. El n-a jucat niciun meci oficial în tricoul "roş-albaştrilor").

Steaua trebuia s-o întâlnească miercuri pe Anderlecht Bruxelles, dar ce mai puternic amical al echipei lui Reghecampf din această vară a fost anulat. În locul campioanei Belgiei, "roş-albaştrii" se vor duela miercuri cu Red Bull Salzburg.

MINUTUL 1: A început meciul.

MINUTUL 9: Rusescu a expediat primul şut periculos spre poarta bulgarilor. Steaua s-a instalat în terenul advers şi domină cu autoritate.

MINUTUL 22: Rusescu trage din nou periculos. După câteva momente mai slabe, elevii lui Reghecampf pun din nou stăpânire pe joc.

MINUTUL 30: Rusescu ş Rocha sunt blocaţi incredibil de Gospodinov.

MINUTUL 31: GOOOL STEAUA. Adi Rocha a marcat din apropiere, după o pasă excelentă primită de la Valeriu Lupu.

MINUTUL 33: GOOOOOOOL STEAUA: Martinovici a marcat cu capul, după o lovitură de colţ executată de Bourceanu.

MINUTUL 35: Încă o ocazie mare pentru Steaua, ratată de Adi Rocha. Martinovici a fost şi el aproape de "dublă". Bulgarii sunt "praf" în apărare.

MINUTUL 39: Valeriu Lupu a tras puţin peste poartă.

MINUTUL 41: Năstăsie este şi el aproape de gol, dar Gospodinov îi respinge şutul.

MINUTUL 45: Pauză. "Roş-albaştrii" şi-au desfiinţat adversarii în prima parte!

MINUTUL 46: Începe partea secundă. Laurenţiu Reghecampf a schimbat toată echipa Stelei: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, T. Bălan - Chipciu, Fl. Costea, Cr. Tănase - Nikolici.

MINUTUL 60: Steaua nu mai joacă nimic, deşi pe teren se află titularii! Doar Florin Costea a încercat câte ceva, dar arbitrii l-au oprit o dată pentru un ofsaid inexistent, iar mai apoi, "centralul" n-a văzut un fault clar în careu asupra ex-craioveanului.

MINUTUL 61: Tibi Bălan şi Cristi Tănase au expediat două şuturi periculoase în intervat de câteva secunde.

MINUTUL 64: GOOL STEAUA: Mihai Pintilii a marcat primul său gol în tricoul Stelei, dintr-un penalty obţinut de Cristi Tănase.

MINUTUL 73: GOOOL STEAUA. Florin Costea a înscris pentru 4-0, după o fază lucrată de Nikolici şi Cristi Tănase.

MINUTUL 90: Final de meci.