Bute: "Froch e obligat să-mi dea revanşa!"

Bute: "Froch e obligat să-mi dea revanşa!"

Pugilistul român a plecat în Canada pentru a reîncepe pregătirile. Sportivul din Pechea susţine că a uitat umilinţa in lupta cu britanicul Carl Froch: "Rănile s-au vindecat":

Lucia Bute şi-a încheiat vacanţa şi a plecat înapoi în Canada pentru a se antrena şi a pune la cale strategia pentru viitor cu promotorul şi cu antrenorul Stephan Larouche.

"Am avut o vacanţă bună, rănile s-au vindecat. Şi cele fizice, şi cele psihice. Interbox a negociat deja cu promotorul lui Carl Froch, dar şi cu alţi prmotori, şi urmează să alegem varianta cea mai bună pentru mine", a declarat Bute la plecare.

Lucian susţine că n-a pus la inimă ironiile din ultima vreme venite din direcţia lui Carl Froch. "Nu am citit presa cât am stat acasă, aşa că nu ştiu ce a declarat. El are o clauză fermă în contract prin care e obligat să îmi acorde revanşa. Mi-aş dori ca meciul să se dispute în România. Acum sunt de două ori mai motivat să redevin campion mondial, fie la versiunea IBF, fie la alta. Mai sunt şi alte centuri mondiale pe care pot să le atac", a încheiat Bute.

Ne puteți urmări și pe Google News