Blaturi incredibile în fotbalul buzoian! VIDEO SENZAŢIONAL

Blaturi incredibile în fotbalul buzoian! VIDEO SENZAŢIONAL

În ultima etapă a play-off-ului campionatului judeţean de fotbal din Buzău, Voinţa Lanuri a bătut-o pe Pescăruşul Luciu cu 33-1, iar FC Puieşti a învins-o pe Recolta Cislău cu 36-2!

Voinţa Lanuri şi FC Puieşti se aflau la egalitate de puncte înainte de ultima etapă din play-off, iar promovarea urma să se decidă la golaveraj. Cele două candidate la titlul de campioană a Buzăului şi-au adus aminte de promovarea fantomatică obţinută pe vremuri de FC Olt, care a promovat în B după ce a bătut în ultima etapă cu 18-0, şi au pus la cale un scenariu similar cu cel gândit atunci de Mitică Dragomir pentru echipa din satul lui Ceauşescu.  Înaintea meciurilor de ieri, Voinţa avea un avantaj de cinci goluri la golaveraj. Dar FC Puieşti n-a stat degeaba şi le-a administrat celor de la Recolta Cislău un scor incredibil: 36-2. Cei de la Voinţa Lanuri au jucat şi ei "tiki-taka" şi i-au ciuruit pe cei de la Pescăruşul Luciu cu un scor de neimaginat: 33-1!

Comitetul de Urgenţă al AJF Buzău, întrunit astăzi, a luat măsuri drastice cu blatiştii. Cele patru echipe au fost excluse din play-off, iar rezultatele lor au fost anulate.

Cele patru cluburi au fost excluse din "Superliga" buzoiană pentru sezonul 2012-2013 şi urmează să înceapă noul sezon din liga a cincea cu câte şase puncte penalizare. Delegaţii celor patru echipe au fost suspendaţi pe câte un an, iar cluburile au fost amendate cu câte 1.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Formaţia Unirea Stâlpu a fost declarată câştigătoare a play-off-ului campionatului judeţean Buzău şi va participa la barajul de promovare pentru Liga a 3-a. <iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/uBY0yM1DAyI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Video: stiridebuzau.ro