Steaua vrea un presupus homosexual!

Steaua vrea un presupus homosexual!

Ex-rapidistul Doru Bratu va semna cu "roş-albaştrii". Numele lui a apărut într-un dosar de prostituţie masculină.

Steaua este pe cale să parafeze un transfer-surpriză: un fotbalist crescut de Rapid al cărui nume a apărut într-un scandal de prostituţie masculină. Fundaşul Doru Bratu (23 de ani) este dorit insistent de Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care l-a titularizat la Concordia Chiajna. Doru Bratu a devenit cunoscut anul trecut, după ce numele său a apărut în dosarul "Sex cu băieţei", un caz de prostituţie masculină şi pedofilie în care a fost reţinut, printre alţii, Doru Iuga, un realizator de emisiuni de la OTV.

"Se pensa mai des ca femeile"

"«Ţiganu'» (n.r. - asta e porecla lui Bratu) era mai cochet ca femeile. Îşi făcea numai frizuri trăsnite, tot felul de «creste». În rest, avea mereu grijă să fie epilat peste tot, pe piept, pe picioare. Se pensa mai des ca femeile", ne-a declarat atunci, sub protecţia anonimatului, un coleg de la Juventus Colentina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali are alergie la homosexuali şi a sărit calul de mai multe ori când a venit vorba despre persoanele cu alte opţiuni sexuale.

În urmă cu mai mulţi ani, fostul oier a interzis ca la staţia de amplificare din Ghencea să se mai audă acordurile melodiilor formaţiei "Queen", fiindcă solistul Freddie Mercury a fost homosexual.

În februarie 2010, când Steaua căuta cu disperare un fundaş central, le-a fost propus Ivan Ivanov, de la ŢSKA Sofia. Gigi a interzis începerea negocierilor după ce a aflat că se zvonea că Ivanov ar fi homosexual. "Niciodată în viaţa voastră nu o să vedeţi la Steaua un homosexual", a tunat Gigi, după care a fost amendat de CNCD.

Acelaşi Becali a recunoscut că i-a plătit pe unii membri ai galeriei care au făcut prăpăd la paradele homosexualilor! Criteriu de selecţie: mai înalt ca patronul!

Steaua s-a reunit ieri şi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a dat, ca de obicei, tot "din casă". A stabilit şi un nou criteriu pentru selecţia fotbaliştilor: "Cine nu e mai înalt ca mine, n-are ce căuta la Steaua!".

Fostul oier l-a avertizat pe "Reghe" că va interzice telefoanele pe bancă, dar numai pentru 6-7 meciuri. Patronul a mai dezvăluit că internaţionalii din lot i-au cerut ca tehnicianul să se lucreze şi tactic la antrenamente! "Îţi dai seama ce funduleţ..."

Doru Bratu a negat vehement că ar avea alte opţiuni sexuale, deşi atunci a fost dus la Poliţie pentru declaraţii referitoare la caz. În stenogramele acelui dosar apar pasaje în care alţi homosexuali îl pomeneau în discuţiile lor. - Bărbat: Cine-i Doru? - Staicovici Andrei Marius: Doru, fotbalistul pe care trebuia să-l cunoşti la o petrecere şi tu ai venit prea târziu. (...) - (...) Staicovici Andrei Marius: Un ţigănuş frumos, fotbalist, da' ţigan d-ăla finuţ şi educat. - (...) Staicovici Andrei Marius: Şi fiindcă-i fotbalist, îţi dai seama ce funduleţ, ce..., tot ce-ţi trebuie". Citiţi şi:

  • Şoc: Un jucător de la Rapid, client al reţelei de prostituţie masculină
  • Fotbalistul Doru Bratu, lăudat de homosexualii din dosarul "sex cu minori"
  • Fotbalistul care apare în Dosarul "Sex cu băieţei", acuzat că "nu mai avea bani de prezervative!"