Carla Bruni, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Ce va face de-acum fosta Primă Doamnă?

Carla Bruni, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Ce va face de-acum fosta Primă Doamnă?

După înfrângerea suferită de Nicolas Sarkozy la alegerile prezidențiale din Franța, Carla Bruni, până mai ieri Prima Doamnă a Franței,a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare sau pe diverse bloguri, mulți întrebându-se ce va face de-acum fostul manechin.

Pe rețelele de socializare au apărut deja primele reacții și comentarii răutăcioase despre soția lui Nicolas Sarkozy. Cei mai mulți se întreabă ce va face de-acum înainte Carla Bruni. Dacă unii sugerează că doamna Sarkozy ar putea reveni la pasiunea sa mai veche, cântatul, alții mult mai răi, consideră că mariajul cuplului francez ar putea fi la sfârșit, invocându-se chiar problema ”infidelității” doamnei Sarkozy, care cu greu se va împăca de-acum cu ideea că nu mai este Prima Doamnă. De asemenea,unii s-au grăbit să amintească titlul unui melodii cântate de Carla Bruni,  ”Notre grand amour est mort” („Marea noastră iubire a murit”, pentru a anticipa viitorul cuplului prezidențial, scrie ziarul italian ”Il Messaggero”.

Soția-trofeu

Ziarul ”Corriere della Sera” amintește că pe toată durata campaniei electorale Carla Bruni nu s-a afișat aproape deloc alături de soțul său. Poate și din cauza unui interviu considerat drept ”dezastruos”, în care spune că ea și soțul său sunt ”oameni simpli” și că ea vizionează reality-show-uri și seriale în timp ce o ține în brațe pe fiica lor de câteva luni, Giulia. Unul dintre motivele acestei campanii împotriva Carlei Bruni ar fi faptul că fostul fotomodel nu a fost deloc popular, adaugă ziarul italian. Era văzută mai curând ca o soție-trofeu, expusă de Sarkozy ca o răzbunare mediatică la doar câteva săptămâni după ce fusese părăsit de soția sa, Cecilia. De asemenea, Carla Bruni era considerată drept încarnarea a ceea ce mulți francezi au realizat în timp că nu suportă la Sarkozy: exhibiționismul personal, obsesia pentru imagine și de a fi mereu în prezența celor bogați și celebri, susține ”Corriere della Sera”.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/LqA02jENEmU" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News