Vrăjitoarele au fost trimise în judecată. Listă incredibilă de VIP-uri care au apelat la Vanessa şi Melissa

Vrăjitoarele au fost trimise în judecată. Listă incredibilă de VIP-uri care au apelat la Vanessa şi Melissa

Reginele magiei albe din Ilfov, "Vanessa" şi "Melissa", prezentate judecătorilor alături de complicii lor.

Procesul penal în care vrăjitoarele ilfovene Roxana Lider ( "Vanessa") şi Rada Mincă ("Melissa") sunt acuzate că au înşelat-o pe starleta de televiziune Oana Zăvoranu a cunoscut o nouă etapă, prin definitivarea rechizitoriului şi trimiterea lotului de acuzaţi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Ilfov. În prezent, "reginele magiei albe" sunt însoţite în arestul Poliţiei şi de câţiva complici cu porecle sonore şi binecunoscute în mediile interlope locale -"Rosovelt", "Manix", "Pardalian" - care vor fi judecaţi pentru complicitate la înşelăciune. Rechizitoriul procurorilor susţine, practic, ipoteza că o întreagă reţea de "fabricare" a banilor pe seama naivităţii unor persoane cu stare materială bună primeşte o grea lovitură prin punerea în mişcare a acestui proces. Shakira, Beyonce şi Inna

Rechizitoriul întocmit de procurorul- şef secţie Gabriela-Antigona Spirea consemnează simplitatea metodelor de lucru ale vrăjitoarelor "Vanessa" şi “Melissa": după ce îşi făceau publicitate în mass-media, îşi programau "clienţii aleşi" la consultaţii şi îi convingeau că sunt posedaţi de spirite malefice.

Pentru însănătoşire, pretindeau de la naivi diverse bunuri şi valori pentru "reuşita ritualului". Citind ştirile mondene, vrăjitoarele identificau şi contactau persoane publice, pe lista lor aflându-se, conform declaraţiilor, nume "grele": Mihaela Borcea, Alina Vidican (actuala soţie a lui Cristian Borcea), Mircea Geoană, Mariana Moculescu, Ana Lesko.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, duetul vrăjitoresc ar fi încercat contactarea unor vedete de talie internaţională precum Shakira, Beyonce sau Inna. Practic, prima care a avut curajul să depună plângere împotriva vrăjitoarelor a fost Oana Zăvoranu, care a fost urmată la scurt timp de alte cinci persoane ce s-au constituit părţi civile.

Oana a reclamat că a pierdut, prin şantajul şi înşelăciunea exercitate de acuzaţi, două imobile în Bucureşti, un autoturism marca Porsche Cayman şi mai multe sume de bani. "Îşi făceau publicitate în ziare unde se prezentau "clarvăzătoare", arătânduşi disponibilitatea unor aşa-zise consultaţii în urma cărora erau contactate de către victime" RECHIZITORIUL PROCURORILOR

Martori de calibru

Anul trecut, pe 2 noiembrie, Oana Zăvoranu reclama procurorilor că, în perioada februarie – octombrie 2011, a fost şantajată şi înşelată de mai multe persoane cu sume de bani, imobile şi autorurisme. Azi, procesul se distinge şi prin prezenţa unui pestriţ grup de martori, care cuprinde vedete TV (precum impresarul Anamaria Reghecampf- Prodan, Pascu Nicolae Ionuţ zis "Pepe"), reporteri ("formatori de opinie") de la OTV, Pro TV, Antena 1, Antena 3 sau Kanal D, martori cu identitate protejată de anchetatori, dar şi pe mama Oanei Zăvoranu, Marioara.