Mazăre, de 1 Mai muncitoresc: Aduce negrese din Madagascar la festivitățile estivale. Braziliencele s-au scumpit

Mazăre, de 1 Mai muncitoresc: Aduce negrese din Madagascar la festivitățile estivale. Braziliencele s-au scumpit

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre a renunțat la folosirea de brazilience pentru deschiderea evenimentelor estivale pe care are de gând să le patroneze în an electoral. Criza l-a ajuns la buzunar şi pe edilul constănţean care, după un sejur de Paşti petrecut în Madagascar, a avut timp să constate că localnicele de acolo sunt mai ieftine ca mână de muncă decât cele aduse de peste Atlantic.

Aflat la Curtea de Apel Bucureşti, unde instanţa urmează să îl audieze în dosarul în care edilul este acuzat, alături de Cristi Borcea, de fapte de corupţie în legătură cu unele terenuri, Mazăre şi-a făcut publicitate în faţa camerelor, amintind de evenimentele pregătite pentru tineri de 1 Mai.

Radu Mazăre a spus că festivităţile vor începe încă de vineri, când la un club din Constanţa se va face prezentarea pe larg a sesiunii estivale. Întrebat dacă şi în acest an va mai aduce brazilience la festivităţile estivale, edilul constănţean a infirmat acest lucru pe motiv că "braziliencele sunt scumpe". "Nu mai aduc, că alea-s scumpe acuma. Le merge bine, a crescut economia, acuma sunt scumpe. Doar dacă vreţi să vă aduc negrese din Madagascar. Îs bune şi alea, spun eu", a răspuns Mazăre. În schimb, edilul se dovedeşte mână largă cu frumuseţile autohtone: la evenimentele care începe de vineri vor participa mai multe modele, precum şi trei creatori de modă de nivel internaţional, a dat asigurări primarul Constanţei. "Va fi un spectacol continuu. O să deschidem vineri la Clubul Office, unde am invitat toţi proprietarii de hoteluri, de restaurante şi tour operatori şi vom prezenta programul pe vara asta împreună cu 35 de modele de la Fashion TV. Vom prezenta când vor fi spectacole, când vor fi petreceri, când vor fi prezentările de modă, ce creatori internaţionali vor veni", a precizat Radu Mazăre.

Ne puteți urmări și pe Google News