CRONICA TV: Cum de nu s-a combinat Carmen Șerban cu un bărbat pe Facebook

CRONICA TV: Cum de nu s-a combinat Carmen Șerban cu un bărbat pe Facebook

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, Carmen Șerban se mărită! Bravo-ul, felicitările, masa și dansul urmează prin presă, ideea însă e alta: a anunțat că se mărită cu un tip pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Bineînțeles că nu ne-am putut  abține impetuozitatea bucuriei de a ne întreba dacă nu cumva asistăm la o nouă modă a combinațiilor ”online” reușite pe Facebook (vezi Teo Trandafir cu „să-ți trăiască franțuzoiu”), soldate cu mariaje mai ...accidentale decât un tramvai care calcă și însiropează antrenori români de fotbal.

Când era să dăm în vâjâiala tresăltată a manelei ”M-ai găsit și ai noroc” din repertoriul cântăreței mai sus menționate, când mai că era să ne îmbujorăm și să chicotim, când deja eram cu mentalul răscolit și ambiguu la declarația pe care a făcut-o Carmencita fix la Happy Hour, respectiv “Fac și eu o nebunie în viața mea. Nașii mei vor fi Romica Țociu și soția și familia Nicu Gheară. Din fotbal vor fi Gigi Becali și Cristi Borcea cu Alina”, hopa că ne-am dezumflat. Artista, căci altfel nu știm cum să îi spunem acum, a vrut doar să îi facă o farsă lui Măruță! Cică ”Măruță nu si-a dat seama că este o glumă și a părut foarte fericit pentru artistă”, spun niște știri destul de alambicate ca să ne dăm seama că oricum ar fi, adevăr, farsă, orice, așa o savarină aducătoare de publicitate și rating nu poate fi ținută la secret.

Dezamăgiți și subtili, ne întrebăm cum de nu s-a combinat totuși Carmen Șerban cu un bărbat pe Facebook? Oare pentru că se va combina, pentru altă emisiune, cu o femeie?!? Ah, da, ni se specifică: ”După ce a trecut printr-un scandal monstru în care a fost acuzată că este lesbiană, Carmen Şerban s-a hotărât să închidă gura lumii şi să se mărite”. De ce a trebuit să facă o farsă, când însăși viața ei e...o farsă?

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar noi, telespectatorii, la naiba, de ce trebuie să fim lingușiți-mințiți precum o vacă bună de muls, cum că madama cu pricina şi-a întâlnit marea iubire taman, hăăăt, la Londra, cum că după mai multe discuţii pe Facebook şi o cafea se pregăteşte acum pentru ziua cea mare?

Cum de ce? Ca să facem rating domnului Măruță unhappy without hour și doamnei Carmen happy-manelista. D’aia!