CURSE NEBUNEŞTI. Motociclist prins de radar cu 207 kilometri la oră | VIDEO

CURSE NEBUNEŞTI. Motociclist prins de radar cu 207 kilometri la oră | VIDEO

Poliţiştii constănţeni au organizat o acţiune de combaterea şi sancţionarea vitezei excessive. Un motociclist a fost prins cu 207 kilometri la oră iar un şofer cu 163 de kilometric la oră.

Acţiunea poliţiştilor poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a avut loc vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 09.00 - 20.00. Acţiunea s-a concretizat în 249 de sancţiuni aplicate şi 21 de permise de conducere reţinute.

Cel mai “tare” vitezoman a fost Marius P., de 33 de ani, care a fost depistat, ieri, conducând o motocicletă pe DN39, în localitatea Tuzla, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 207 km/ h.

Tot ieri,  Ştefan B., de 59 de ani, a fost prins conducând un autoturism, tot pe DN39, în localitatea Tuzla, cu o viteză de 117 km /h. Şi  Costel S., de 32 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe DN39, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 163 km /h. Acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Drept urmare, i s-a întocmit dosar penal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bogdan D., de 25 de ani, a fost depistat, în aceeaşi zi, conducând un autoturism pe DN2A, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 152 km /h. Conducătorii auto au fost amendaţi şi li s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.