Cum au modificat hackerii Anonymous Constituția Ungariei

Cum au modificat hackerii Anonymous Constituția Ungariei

Gruparea de hackeri Anonymous a atacat site-ul Curții Constituționale a Ungariei, reușind să modifice mai multe paragrafe din Legea fundamantală maghiară.

După piratarea site-ului Curții Constiuționale, s-au adăugat câteva pasaje în Constituția maghiară, informează site-ul Index, preluat de MTI. Una dintre ”schimbările” operate de hackeri a fost aceea că omaneii care lucrează în domeniul IT se pot pensiona la vârsta de 32 de ani şi ar trebui să aibă pensii care să echivaleze cu 150 la sută din salariu. O altă secţiune nouă susţine că Anonymous şi alte grupuri informatice înrudite ar trebui să lupte împotriva ameninţărilor interne şi externe împotriva ţării.

"Dictatorii reprezintă perioade scurte din istorie. Poporul are dreptul să elimine tirania sau să se revolte împotriva ei", susţine versiunea "revizuită" a Constituţiei. Săptămâna trecută, gruparea a doborât site-ul Interpol, după ce mai mulți hackeri Anonymous au fost arestați în Europa, în mai multe state. În ianuarie, Anonymus a scos din funcţiune, timp de mai multe ore, site-urile FBI şi Departamentului american de Justiţie, după ce, în 2010, gruparea a atacat paginile de internet ale Amazon, Visa, MasterCard şi PayPal pentru a denunţa deciziile acestora de a nu mai colabora cu site-ul Wikileaks.

Ne puteți urmări și pe Google News