Elena Udrea, contraatac la Dan Voiculescu

Elena Udrea, contraatac la Dan Voiculescu

În urma unei așa-zise „emisiuni- dezvăluire”, în stilul Antenelor, Elena Udrea îi dă un răspuns senatorului Dan Voiculescu, în care demontează toate informaţiile prezentate la adresa ei. Mai mult, în acest drept la replică, ea explică şi motivele pentru care oamenii lui Felix o atacă în mod sistematic.

Vă prezentăm integral dreptul la replică al Elenei Udrea: "Instrumentele media ale securistului dovedit Dan Voiculescu îşi continuă seria atacurilor aberante la adresa mea, a familiei mele şi a celor care sunt bănuiţi că mă cunosc. În spiritul metodei patentate de Felix, experimentate în vremea când îşi turna propriile rude, Antena3, vârful de lance al acestei campanii murdare, deschide orice tip de subiect pe care apoi încearcă să îl lege de mine.

La emisiunea „Exces de Putere” de sâmbătă, 25 februarie 2012, s-a prezentat un material plin de intoxicări intitulat „Familia Cocoş, cuib la Snagov”. Pentru o corectă informare a opiniei publice, fac precizarea că nu deţin si nu am deţinut niciodată vreo casă la Snagov şi nici nu am de gând să intru într-un proces de licitaţie pentru vreo vilă a RA-APPS. Prostiile îndrugate în emisiune de moderatori au fost atât de flagrante cu atât mai mult cu cât chiar ei spuneau că la casa pe care o prezentau nu existau semne că ar fi locuită şi nici nu fusese înscrisă pe lista imobilelor care ar urma să fie incluse în cadrul licitaţiei imobilelor patrimoniului statului.

Mai mult decât atât, mă număr printre politicienii care au atacat direct subiectul bunurilor de la RA-APPS, considerând că închirierea preferenţială a acestora reprezintă una dintre cele mai mari spolieri ale statului român. Spre deosebire de Voiculescu, eu şi familia mea nu beneficiem de case de protocol pentru a sta în ele sau pentru a ne ţine fundaţiile, respectiv trustul de presă. Continuarea atacurilor Antenelor împotriva mea este dovada cea mai clară a faptului că nu activitatea mea ministerială a fost problema lor, ci simpla prezenţă în politică. Voiculescu a transformat un trust de presă într-un organ de represiune şi de luptă împotriva tuturor celor care i se opun, dar şi împotriva instituţiilor statului, din banii căruia isi face averea de mai bine de douazeci de ani, dar care nu i se mai supune în „regimul Băsescu-Udrea” (pentru a-i cita pe antenişti) aşa cum i se supunea în regimurile Iliescu, Năstase sau Tăriceanu. Voiculescu loveşte în cei de care îi este frică! Fac încă o dată un apel către presa de bună credinţă să se distanţeze de practicile jurnalistice ale unor angajaţi Intact, care execută fără scrupule ordinele patronului lor. Instituţiile de control ale presei trebuie să ia atitudine împotriva unor atacuri la persoană în care minima deontologie profesională (verificarea informaţiei din trei surse, cererea unui punct de vedere şi din partea părţii în cauză sau imparţialitatea politică) nu este respectată flagrant şi continuu. Pentru că nu vorbim aici doar de o persoană, Elena Udrea, vorbim de principii."

Ne puteți urmări și pe Google News