UPDATE. Cazul fetiței însărcinată la 11 ani. Tatăl copilului a fost reținut pentru viol

UPDATE. Cazul fetiței însărcinată la 11 ani. Tatăl copilului a fost reținut pentru viol

Mihai Vasilescu, tânărul de 21 de ani care a întreținut relații sexuale cu o fetiță de numai 11 ani din Săcele, a fost audiat la sediul Poliției din Năvodari, apoi a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Procurorii au emis pe numele lui un mandat de reținere pentru 24 de ore.

UPDATE 1.Mihai Vasilescu a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de viol. UPDATE. Tânărul de 21 ani cu care minora de 11 ani din comuna Săcele a întreţinut relaţii sexuale şi este însărcinată în 6 luni, a fost audiat aproape 5 ore la sediul poliţiei din Năvodari, până la ora 14,30 şi în aceste momente este transporat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Procurorii vor emite pe numele lui Mihai Vasilescu ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând să propună judecărorilor arestarea preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de întreţinere de act sexual cu o minoră ,faptă pedepsită cu 3 până la 5 ani inchisoare.

Mihai Vasilescu, care era la rudele din Botoşani când a fost contactat telefonic de poliţiştii constănţeni, a recunoscut relaţia cu fata şi aşa cum le-a promis, s-a prezentat astăzi la audieri. IPJ Constanţa confirmă, într-un comunicat trimis la prânz, că "poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 06 ianuarie, de B. Iulia, de 40 ani, din Săcele, despre faptul că V. Mihai, de 21 ani, din Cobadin, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica acesteia în vârstă de 11 ani, în perioada iulie–decembrie 2011. În prezent, sub coordonarea procurorului de caz, V. Mihai este audiat de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac (n.r -la sediul poliţiei din Năvodati).

Mihai Vasilescu a sosit în urmă cu o oră la sediul Poliţiei şi este anchetat de poliţişti şi procurori. Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru "Evenimentul zilei", că tânărul a recunoscut că a întreţinut relaţii cu minora, însă afirmă că mama fetiţei ştia pentru că i-a văzut de mai multe ori dormind împreună. Fetiţa în vârstă de 11 ani a ţinut sarcina în secret, până în momentul în care o rudă a descoperit că este gravidă şi a mers la poliţie. Autorităţile au fost cele care au informat-o, vineri, pe mama minorei de această situaţie.

Tatăl copilului este un tânăr de 21 de ani, Mihai Vasilescu, care locuieşte în comuna Cobadin, din judeţul Constanţa. Vasilescu, bun prieten cu fratele minorei, şi-a petrecut vara în casa acestuia, din Săcele.

Mama minorei se învinovăţeşte de faptul că nu a observat, pe timpul verii, apropierea dintre fiica sa şi prietenul băiatului său mai mare.

Iniţia, femeia a crezut că fetiţa a fost victima unui viol. Împreună, cele două au mers la Medicina Legală pentru a testa ipoteza unui viol. Rezultatele constatării vor veni luni. Însă, fiica sa a recunoscut deja că a fost act sexual consimţit.

Ne puteți urmări și pe Google News