Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de sâmbătă, 31 mai

Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de sâmbătă, 31 mai

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante subiecte pe care le găsiţi în ediţia de astăzi a Evenimentului zilei.

O nouă telenovelă a casei de producţie "Felix TV". După cazurile Gherghinei Ciulei şi al lui Adrian Zglobiu, Antena 3 "loveşte" din nou. De data aceasta, "victima" este interlopul Bercea Mondialu, despre care televiziunea patronată de Dan Voiculescu a spus că ar fi fost şantajat de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României. Care este povestea reală şi cum a ajuns interlopul să fie considerat o victimă, iar Mircea Băsescu, eroul negativ, aflaţi din ediţia de astăzi a Evenimentului zilei.

Exclusiv în ediţia tipărită de sâmbătă a EVZ, citiţi un reportaj realizat de reporterul Mihnea Petru Pârvu, singurul jurnalist care a fost prezent la Regata Mării Negre. Aflaţi, din materialul acestuia, povestea lui Ion Stoian, şeful echipajului de pe bricul Mircea.

Licitaţie cu dedicaţie pentru consiliera primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Vlad Teodorescu, multiplu campion la culturism, a fost dat afară din sala sa de sport, pentru a se face loc afacerii iubitului consilierei edilului Timişoarei. Întregul caz, numai în ediţia de astăzi a Evenimentului zilei.

Ne puteți urmări și pe Google News