Ce puteți citi în Evenimentul zilei de sâmbătă, 23 mai

Ce puteți citi în Evenimentul zilei de sâmbătă, 23 mai

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante subiecte pe care le găsiți în ediția de astăzi a Evenimentului zilei.

La două săptămâni de când a fost transformată într-o eroină de Antena 3, Gherghina Ciulei, femeia „agresată” pentru că a vrut să arunce cu ouă în Elena Udrea, a fost părăsită de vedetele lui Felix. Aflați mâine, nuimai din ediția tipărită a Evenimentului zilei, ce așteaptă Gherghina CIulei de la Gâdea și Bâdea, dar și ce părere au sătenii din Nana despre vecina lor, devenită vedetă pentru o scurtă perioadă.

Duminică, 25 mai, au loc alegerile pentru Parlamentul European. Evenimentul zilei vă prezintă 10 motive pentru care trebuie să mergeți la vot mâine. De asemenea, citiți părerile editorialiștilor EVZ, despre importanța prezenței la vot.

Tot în ediția de sâmbătă a Evenimentului zilei, citiți noi dezvăluiri din dosarul celor patru judecătroi șpăgari de la Tribunalul București -  Secţia VII Civilă. Aflați cum au ajuns trei rude apropiate judecătorului Mircea Moldovan să fie implicate în combinația acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni este ultima zi pentru depunerea declarațiilor de venit. În ziarul de astăzi, EVZ vă arată cum trebuie completată declarația 200, în cazul persoanelor care au obținut venituri din drepturi de autor.