A trecut o lună de la tragedia din Apuseni! 20 ianuarie, ziua în care Aura Ion şi Adrian Iovan s-au ridicat la cer

A trecut o lună de la tragedia din Apuseni! 20 ianuarie, ziua în care Aura Ion şi Adrian Iovan s-au ridicat la cer

Ziua de 20 ianuarie a marcat o ţară întreagă. Într-un accident aviatic, doi oameni mari şi-au pierdut vieţile. O cauză nobilă s-a transformat într-un calvar pentru rudele Aurei Ion şi ale lui Adrian Iovan.

Copilotul lui Adrian Iovan: ”Nu mai zbor cu hârburi!”. Răzvan Petrescu a ieşit din spital A trecut o ună de la tragedia care a zguduit România Medicii Valentin Calu (Spitalul Elias), Cătălin Pivniceru (Spitalul Regina Maria), Radu Zamfir (Spitalul Fundeni),Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor), Aura Ion, studenta la Spitalul Militar, pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu au plecat spre Oradea în ziua de 20 ianuarie pentru a preleva ficatul unui donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Nu era prima acţiune de acest gen pentru e

  • PESTE 70.000 DE ROMÂNI AU SPUS: RESPECT, AURA ION! VAL uriaş de INDIGNARE. Demisia lui Stroe NU e suficientă: "Vinovaţii ţin cu dinţii de scaune, nu se caută adevăraţii responsabili"

Din cauza vremii nefavorabile, în ciuda eforturilor pilotului Adrian Iovan, aeronava în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, unde şi-au pierdut viaţa pilotul şi studenta Aurelia Ion.

  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant

Epava nu a fost de găsit. După şase ore de căutări, avionul prăbuşit în Apuseni a fost găsit de localnici.  Prea târziu însă! Din cauza rănilor şi a frigului pe care l-au îndurat, Aura Ion a decedat la cinci ore după prăbuşire, iar Adrian Iovan la două ore.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Noi detalii despre TRAGEDIA DIN APUSENI! Ce încearcă să afle investigatorii

Trupurile lor au fost găsite fără suflare, iar restul pasagerilor au fost grav accidentaţi, excepţie făcând medicul Radu Zamfir, care a fost salvat de costumul de motocilist cu care era îmbrăcat în acel moment.

  • Accidentul din Apuseni. Doctorul Radu Zamfir descrie momentul când a VĂZUT MOARTEA
În memoria Aurei Ion, studenta la medicină de 23 de ani, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion!

Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:
  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?