Dacian Cioloş rupe tăcerea în legătură cu DEMITEREA lui Arafat: NU EXCLUD nicio măsură

Dacian Cioloş rupe tăcerea în legătură cu DEMITEREA lui Arafat: NU EXCLUD nicio măsură

Premierul Dacian Cioloş a vorbit, joi seara, despre situaţia secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, declarând că nu exclude nicio măsură în privinţa acestuia.

"Nu ştiu dacă problema e doar la ISU Bucureşti, însă acolo am observat o problemă, de aceea am cerut demiterea. Cred că ISU are nevoie de o restructurare şi am cerut domnului Arafat să vină în următoarele zile, cel mult o săptămână, cu o analiză privind modul de funcţionare a ISU şi cu propuneri de restructurare. O să văd în funcţie de propunere care sunt deciziile care trebuie luate. E clar că ISU are nevoie de o restructurare care să ducă la recâştigarea încrederii, Există un departament de intervenţii de urgenţă unde s-a demonstrat eficienţa, mai e şi partea din ISU care se ocupă de prevenirea acestor situaţii de urgenţă şi acolo există disfuncţionalităţi grave, de aceea vreau să văd mai întâi această analiză. 

Eu pe domnul Arafat îl cunosc de multă vreme, din perioada în care în indiferenţa autorităţilor, dânsul făcea eforturi să creeze această structură de intervenţii de urgenţă, ştiu eforturile pe care le făcea căutând susţinere financiară chiar şi la Comisia Europeană. Eu nu mă grăbesc să judec un om, dar mă grăbesc să apreciez calitatea acţiunii unei instituţii. Nu exclud nicio măsură, dar vreau să iau deciziile pe rând", a declarat Arafat.

Ne puteți urmări și pe Google News