Răspunsul lui Mădălin Ionescu la acuzațiile lui Capatos: „Practică o formă de dezinformare”

Răspunsul lui Mădălin Ionescu la acuzațiile lui Capatos: „Practică o formă de dezinformare”

Vedeta Kanal D susține că „WOWBiz” are mai mulți telespectatori decât emisiunea mondenă de seară de la Antena 1

Scandalul dintre Dan Capatos, moderatorul „Un show păcătos”, și Mădălin Ionescu, moderatorul WOWBiz, s-a mutat de la faza declarațiilor usturătoare făcute în emisiunile mondene de seară, pe care cei doi le prezintă, la compararea, mai mult sau mai puțin exactă, a cifrelor de audiență. Rivalitatea dintre late-night show-ul Antenei 1, cu omologul său de la Kanal D este deja de notorietate.

Schimb dur de replici

Între Dan Capatos și Mădălin Ionescu a izbucnit un război pe față, ce s-a lăsat chiar cu amenințări cu tribunalul. Jurnaliștii s-au certat după moartea Mărioarei Zăvoranu, iar conflictul a plecat de la faptul că Mădălin Ionescu a realizat un interviu cu Mărioara Zăvoranu, pe patul de spital, cu puțin timp înainte ca aceasta să moară. În emisiunea sa, Dan Capatos nu a avut cuvinte prea frumoase despre prezentatorul Kanal D.

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO: Dan Capatos

Mai mult, el a prezentat în emisiune un tabel cu audiența din 23 aprilie, pe target-ul 18-49 Urban, în care Antena 1, cu emisiunea „Un show păcătos”, era pe primul loc.

„Am mai spus că nu mă mai interesează ce face concurența. I-am tras după mine doi ani. De două zile n-am mai zis nimic de ei și au căzut cu audiența la o treime. Dumnezeu să-i ierte pentru ce au făcut”, a spus Dan Capatos, pentru EVZ.

La rândul său, Kanal D a cerut o analiză a audienței WOWBiz pe întreaga perioadă a acestui an. Cifrele au arătat că ei sunt în frunte.

Întrebat dacă a fost afectat de acuzațiile ce i-au fost aduse, Mădălin Ionescu a reacționat: „Nu mă suprind aceste acuzații. Reprezintă punctul culminant al unei campanii de defăimare care ține de mai bine de doi ani. În ceea ce privește audiențele există o singură realitate: „WOWBiz” are, în medie, un număr mai mare de telespectatori decât emisiunea prezentată de Capatos. Dan Capatos nu a arătat telespectatorilor audiențele reale ale „WOWBiz”. Practică o formă de dezinformare care ar trebui sancționată de CNA”, a spus Mădălin Ionescu.