MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE! Ce spune un CUNOSCUT ARTIST la trei săptămâni de la moartea fiicei sale de 9 ani

MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE! Ce spune un CUNOSCUT ARTIST la trei săptămâni de la moartea fiicei sale de 9 ani

MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE! Ce spune un CUNOSCUT ARTIST la trei săptămâni de la moartea fiicei sale de 9 ani. Ioana Emily Hope, fiica lui Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, a plecat pentru todeauna dintre noi la doar 10 ani, când o boală cruntă a măcinat-o rapid.

La trei săptămâni de când fiica sa a murit, Mihai Onilă a  mărturisit  în exclusivitate pentru Libertatea că  “fata lor  nu a murit, ci s-a întors acasă”: ”Suntem bine. Adriana e din ce în ce mai bine. Ea a trecut mult mai greu peste acest eveniment. Credința și Puterea ne sunt doar la Dumnezeu.

Ioana mi-a fost mai mult decât fiica, mi-a fost Maestru Spiritual și mi-a dat posibilitatea de a-mi deschide sufletul către oameni și de a realiza că Dumnezeu se află în noi toți… Și că numai prin iubire și acceptare vom reuși să aducem în realitatea imediată o lume mai bună! Ioana m-a învățat că, în scurtul drum pe pământ, nu avem nici o asigurare de viață și nici un fel de contract cu viața. Ioana a fost un înger care prin zâmbetul ei sau atingerea ei a schimbat puțin viețile celor care au întâlnit-o și foarte profund vietile noastre, ale părinților ei!

Pentru noi, Ioana nu a murit ci doar s-a întors acasă, la Tatal Ceresc, acolo unde cu toții, mai devreme sau mai târziu, ne vom întoarce pentru a da socoteala faptelor facute aici pe pamant!” a spus Mihai Onilă.

Ne puteți urmări și pe Google News